Tak když je zrušená tak by jsi mohl aspon vydat tu Promo verzi ad si skusíme co si udělal. Přece jen plno lidí vyrábí jenom jednotlivé modely aut a zbraní. Když vydáš jenom modifikaci která ti změní zbraně a auta tak to bude aji tak celkem dobrý. Ale je mi to jedno já se bez toho obejdu (a počkám si na tu od Jornse které taky zrovna moc velkou šanci nedávám).
Tak když je zrušená tak by jsi mohl aspon vydat tu Promo verzi ad si skusíme co si udělal. Přece jen plno lidí vyrábí jenom jednotlivé modely aut a zbraní. Když vydáš jenom modifikaci která ti změní zbraně a auta tak to bude aji tak celkem dobrý. Ale je mi to jedno já se bez toho obejdu (a počkám si na tu od Jornse které taky zrovna moc velkou šanci nedávám).
Jorns zas něco "tvoří"? Kde jsi na to přišel?
sam to dava hodne najevo ale divam se ze nema 5 traileru 3 weby a 3 thready na foru
A nechce sa mi veru roztrubovať že bude tam to a hento, zatiaľ dosť vecà pribúda do mojich povinnostà a aj naopak ich ubúda.
A dôvod predĺženia? Jednoduchý. Na to Äo robÃm musÃm sa hrabaÅ¥ v HEX editoroch a C++ editoroch pretože na to zatiaľ žiadny program nie je. A to mi zaberá setsakramentsky moc času . Takže takto z mojho hľadiska.
To už se kdesi řešilo ale taky mi to Tak připadá, jako by na něho dělal reklamu. "končím s módem, nedělá náhodou Jorns na nějakém módu?" to jako by říkal "končím s módem ale to nevadí, počkejte na ten druhej co dělám pod nickem Jorns"
Vy ste raz ciciny. Naco by som mal vystupovat pod inym nickom, ha ? Tak to by som mohol narovinu ja sam prezradit a nie robit reklamu. Ale necham vas v iluzii, a mimochodom tak hlboko by som urcite neklesol.
EDIT: Ja zato nemozem a neviem ci si ten majo robil zo mna prdel, takze kedze sa to tu hemzi pochybnostami o mojej osobe, najlepsie asi bude ked sa stiahnem do sukromia a prestanem propagovat celÃy mod. Dikes za pochopenie.
Naposledy upravil --Jorns-- dne 13 bře 2009, 16:05, celkově upraveno 1
Diky za povsimnuti Aha to som si nevsimol, lebo mi to nejako blbne. Tak budem pisat bez diakritiky lebo sa mi to zda divne. Ale pisanie niekde inde ide normalne. Zeby chyba s netom, kto vie.
...najlepsie asi bude ked sa stiahnem do sukromia a prestanem propagovat celÃy mod. Dikes za pochopenie.
No ono to podle mě bude mít stejný efekt jako by si se nikam nestahoval Jelikož se ti multiplayer určitě nepodaří a ty píšeš že bez multiplayeru to dělat nebudeš tak to (stejně) nejspíš nevýjde
dobry den je to tak zrusil som mod ale robim nieco podobne neskor urobim stranku a dam sem info
Tak to si udělal uplně stejně jako Jorns, zen začal dělat na modu vyprdl se na něj a začal dělat na jiným (a ten zase přejmenoval na jméno toho starýho).
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
začínám v tom mít trochu hokej
stejne to nevyjde tak se ani nesnazte cekanim na mod skratit cekani na M2 :_D
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků