tak jsem zkusil a je dobrá, a je prdel, kdyz se vystreli pred barem, tak lidi zacnou zkakat z oken:lol: a nejvíc mě překvapilo že broksnu má i ta ženská která obsluhuje ruletu :D
_________________ Tohle fórum jde pomalu a jistě do prde*e....
Nic moc teda ale nepochopil sem proč když boxnu do nějakýho toho hracího automatu tak se posune dolů. Ocenuju že si s tím autor dal práci ale moc nadčenej z něho nejsu.
Naposledy upravil Copeland dne 20 bře 2009, 16:09, celkově upraveno 1
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
Celkovo dobre urobene, pekne spestrenie. Neviem ci je u mna chyba, ale vsetky ukony pri hrach su strasne spomalene. A tiez ked hram ruletu tak sa nemozem dostat z tabulky do hry ani mimo tabulku, cele to mam zbugovane.
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
je nekte z tohoto modu naky screen ci video nechce se mi do instalace kdyz to tu zrovna nechvalite ale zjedavost je taká
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník