Registrován: 19 úno 2009, 23:29 Příspěvky: 123 Bydliště: Hradec Králové
Myslím, že to bude klišé, které brzy skončí v propadlišti herních dějin... Třeba se pletu... Ale podle mě míchat RTS a FPS se buď může totálně povést a nebo se to může ukázat jako naprostá hovadina, myslím, že pravděpodobnější je varianta b...
_________________ "Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein
24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok! 24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!
Myslím, že to bude klišé, které brzy skončí v propadlišti herních dějin... Třeba se pletu... Ale podle mě míchat RTS a FPS se buď může totálně povést a nebo se to může ukázat jako naprostá hovadina, myslím, že pravděpodobnější je varianta b...
Az na to,ze to nebude kombinace RTS s FPS,ale RTS s TPS :-) Na Godfathera II se netesim ANI TROCHU a to myslim se vsi objektivitou.
Godfather II je pro mě od začátku tabu. Design skoro stejný jako v I. Do dvojky přidána jenom strategická mapa a to je vše. Myslím si, že to bude propadák!
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
No kdyz se divam na ty screeny a videa tak z toho mi plyne: 1> Design a propracovani postav je strasny, srovnatelny z M1, ale M1 je myslim 6 let stara a G2 jeste nevisla. 2> Udelat mafianske prostredi a zasadit ho do <vipada to jako> 70 - 80. let my prijde jako propadak. 3> Design ty mapy se vubec nehodi k tematu mafie a pozadi vsech ikonek na mape vypada jako kdyby slo o hru zamerenou na kasina, maximalne ze by rodina dane mafie v G2 vydelavala na kasinech a byla by nesmirne dulezita. 4> A nakonec, cela hra <co jsem postrehl z dostupny medii> vypada jako by byla na enginu prvniho dilu, ano, je tam asi stejna propracovanost, jedine co se zmenilo, jsou modely postav, aut, krajiny, budov atd. a design map a menu, a samozrejme dej a textury, proste a jednoduse to vipada jako by G2 udelali min. pred 4 lety.
No kdyz se divam na ty screeny a videa tak z toho mi plyne: 1> Design a propracovani postav je strasny, srovnatelny z M1, ale M1 je myslim 6 let stara a G2 jeste nevisla. 2> Udelat mafianske prostredi a zasadit ho do <vipada to jako> 70 - 80. let my prijde jako propadak. 3> Design ty mapy se vubec nehodi k tematu mafie a pozadi vsech ikonek na mape vypada jako kdyby slo o hru zamerenou na kasina, maximalne ze by rodina dane mafie v G2 vydelavala na kasinech a byla by nesmirne dulezita. 4> A nakonec, cela hra <co jsem postrehl z dostupny medii> vypada jako by byla na enginu prvniho dilu, ano, je tam asi stejna propracovanost, jedine co se zmenilo, jsou modely postav, aut, krajiny, budov atd. a design map a menu, a samozrejme dej a textury, proste a jednoduse to vipada jako by G2 udelali min. pred 4 lety.
omg cital si to preview? alebo si aspon videl film ? To prostredie tam dost sedi grafika nic moc ale na to sa asi nesustredili a podla mna nechcu robit konkurenciu mafii 2 proste chcu spravit tu hru inou formou ako len chodit s jednim panakom a vystrielat vsetky "rodiny"
omg cital si to preview? alebo si aspon videl film ? To prostredie tam dost sedi grafika nic moc ale na to sa asi nesustredili a podla mna nechcu robit konkurenciu mafii 2 proste chcu spravit tu hru inou formou ako len chodit s jednim panakom a vystrielat vsetky "rodiny"
Nevím,kde to teda stahuješ,ale s největší pravděpodobností je to fake,Kmotr II má vyjít až v červnu a pochybuju,že by to tak brzo uniklo.
Červen, fake Se podívej na xzone: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2372 Je tam 8. dubna a to je za pět dní Tak nevím proč by to mělo bejt fake. Hry bývaj na netu většinou týden - měsíc před vydáním pokud sis ještě nevšiml (Třeba toho Toma Clancyse, taky si nevěřil že ho mám a mám ho. A to ještě pořád nevyšel ). A najdeš to nahraný už snad všude, např. rapidshare, czshare, share-rapid, bagruj, hellshare, netload... nevím komu by se to chtělo nahrávat na tolik serverů jen aby si udělali z lidí srandu.
Nevím,kde to teda stahuješ,ale s největší pravděpodobností je to fake,Kmotr II má vyjít až v červnu a pochybuju,že by to tak brzo uniklo.
Červen, fake Se podívej na xzone: http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2372 Je tam 8. dubna a to je za pět dní Tak nevím proč by to mělo bejt fake. Hry bývaj na netu většinou týden - měsíc před vydáním pokud sis ještě nevšiml (Třeba toho Toma Clancyse, taky si nevěřil že ho mám a mám ho. A to ještě pořád nevyšel ). A najdeš to nahraný už snad všude, např. rapidshare, czshare, share-rapid, bagruj, hellshare, netload... nevím komu by se to chtělo nahrávat na tolik serverů jen aby si udělali z lidí srandu.
No ani né po půl hodině hraní sem to vypnul a zatím se mi k tomu vracet nechce. Ono né jen že je hrozná grafika ale aji vše ostatní fyzika... Např stojíte z postavou a začnete sprintovat. Neuvidíte ani náznak rozběhu... prostě ste na místě a najednou běžíte. To samí aji u zastavení. Přestanete držet W a bez jedinýho náznaku spomalení, brždění... stojíte na místě. Nevím jak se chovaj auta protože sem se ještě nedostal k řízení a nevím ani kolik jich tam je. Lidé při běhu vypadají pěkně divně, vlastně to skoro ani jako běh nevypadá. Postoj při střelbě taky nevypadá nejlíp. Jediný co by sem tam kladně hodnotil sou celkem pěkný výbuchy ale to je tak všechno. No prostě je to hnus. Zatím to mazat nebudu když sem dva dny stahoval ale zatím se mi k tomu vracet nechce.
Zatím s toho půl hodinovýho hraní bych to hodnotil tak na 32%
Na TG uz se objevila recenze (6/10),zkopiruju sem jeden odstavec,ktery me opravdu zaskocil, a diky kteremu je mi z recenze opravdu nevolno.
"Naštěstí se neopakuje situace, kdy po grafické stránce první díl Kmotra z roku 2006 trumfnula v té době čtyři roky stará Mafia. Druhý díl vypadá rozhodně více k světu a bez nahrávání můžete vejít do velkého množství interiérů, které rovněž nevypadají jako holobyty. Jediná úvodní nahrávací sekvence nezabere víc jak dvacet vteřin. Solidní jsou i efekty explozí či modely aut. O něco horší už je to s postavami a tu a tam je úžasná mimika tolik vychvalovaná v prvním dílu."
Na BW je mnohem lepší recenze,ktera o dost vic hru kritizuje,cemuz vsak neodpovida vysledne hodnoceni 55%...Maly uryvek,ktery me fakt dostal: "V průběhu hry budete na ulicích potkávat lidi se symbolem klíče nad hlavou. Tito lidé po vás budou chtít nějakou tu službičku (rozmlácení obchodu konkurenta, zbití či zabití nepohodlné osoby apod.) a pokud to splníte, dozvíte se, kde se nachází člen nepřátelské rodiny a jaká je jeho slabost, kterou ho vyřídíte jednou pro vždy. Pokud byste k němu totiž jen tak naběhli a prohnali mu hlavou kulku, bude od něj klid pouze na nějaký čas a pak se vrátí. Pokud ho ale zabijete způsobem, kterého se bojí (hození z velké výšky, uškrcení, upálení Molotovem atp.), bude mrtvý na dobro."
Copeland píše:
No ani né po půl hodině hraní sem to vypnul a zatím se mi k tomu vracet nechce. Ono né jen že je hrozná grafika ale aji vše ostatní fyzika... Např stojíte z postavou a začnete sprintovat. Neuvidíte ani náznak rozběhu... prostě ste na místě a najednou běžíte. To samí aji u zastavení. Přestanete držet W a bez jedinýho náznaku spomalení, brždění... stojíte na místě. Nevím jak se chovaj auta protože sem se ještě nedostal k řízení a nevím ani kolik jich tam je. Lidé při běhu vypadají pěkně divně, vlastně to skoro ani jako běh nevypadá. Postoj při střelbě taky nevypadá nejlíp. Jediný co by sem tam kladně hodnotil sou celkem pěkný výbuchy ale to je tak všechno. No prostě je to hnus. Zatím to mazat nebudu když sem dva dny stahoval ale zatím se mi k tomu vracet nechce.
Zatím s toho půl hodinovýho hraní bych to hodnotil tak na 32%
TEd jsem se dival na videorecenzi a je mi z toho behu opravdu na bliti...ale to vlastne z cele hry...Jsem zvedav,kdy se vyjadri Tees,to bude stat za to
Sloučen double-post - Papa
_________________ Pěkně teplý jméno.
Naposledy upravil Sady dne 07 dub 2009, 14:37, celkově upraveno 1
No tak sem se důkladnějic díval na tu grafiku, a musím říct že grafika není až zas tak špatná jen textury sou přímo ohavné. Protože třeba na tomlhe screenu je vidět že oblečení je zelená barva a ten pásek se šráky olivová. Prostě textura jeho oblečení se zkládá z dvou barev. Takže kdyby tam byly textury jako např. v mafii (1) tak by ta grafika vypadala minimálně 3x líp než vypadá. Kdyby teda na Godfathera II vyšel nějakej mod co mění textury tak by hra vypadala mnohem líp.
A jak sem psal opravdu hrozná je tam fyzika protože člověk při běhu vypadá hrozně, postoj při stílení a to jak tu zbraň drží taky vypadá hrozně (Je to vydět na tom prvním screenu a třeba tady a tady) prostě v tom postoji by se nedalo mířit. Když do vás někdo střelí tak je to hlavní postavě uplně jedno, jako by mu prskla krev z ruky a on o tom ani nevěděl a nic necítěl. Prostě bez jedinýho náznaku bolesti střílí dál. No celkově animace postav sou prostě strašný (aď už při běhu, střílení...)
Taky nesmím souhlasit s tým že má lepší grafiku než mafia kdyby měl lepší textury (jak už sem zmiňoval) tak jo ale takhle ne. Ale musím souhlasit s tím že je tam dobrá mimika. Když přivře oči tak mu vystoupnou vrásky.
Naposledy upravil Copeland dne 08 dub 2009, 14:18, celkově upraveno 1
no este som to nehral tak sa nebudem vyjadrovat kedze nemam predpojaty nazor potom sa to budem snazit optimalne zhodnotit. Ale co som pozeral tu video recenziu tak neviem ci sa to zdalo len mne ale sekalo im to a to mi ubralo na tom videu. Inac hentake veci ako zle sa pohybujuci panak mi zily netrhaju, len ma znepokojuje ze v tej recenzii spomenul ze sa po case stane hra stereotypna. A este ma potesilo ze nic nehovoril o ovladatelnosti aut . Ked mi nainstaluju novy net tak si to potom stiahnem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků