Ahoj nevite cim by mohlo bejt ze se mi mafia seka mam grafickou kartu Geforce 6200 256 mb ram a 1.4 ghz a nevim proc se mi cela hra skube mam naistalovany i nejnovejsi ovladace a i direcx. vim ze uz to neni nejlepsi masinka ale myslim ze mam docela normal pozadavky na mafii. ten kdo mi pomuze mu budu hodne vdecnej .jinak sem skousel i antiviry a zadny spamy ani viry to nenaslo tak uz nevim. I vypnout programi vliste sem skousel a nic , jinak i na nejmensi detaily se hra škube sice mene ale porad tak uz opravdu nevim ....
no u jinych her ani moc ne , jenomze u nich to chapu ale u mafie ne jinak mafia mi litala i na 128 mb ram , a vsadim se ze i mozna lip nez na tomhle , proto mi to nejde do hlavy
Vyčisti registr a zbytečnosti z počítače, např. programem CCleaner (mně to zvýšilo fps o 5-10; taky jsem měl na disku 2GB sraček ). Potom si pust ve složce s mafií Setup.exe a vypni funkci "Pouze softwarové mixování". Jinak na nějakym jinym fóru jsem našel, co by mělo bejt zapnutý a co vypnutý pro plynulej chod hry:
Obrazovka: Rozlišení: aktuální rozlišení monitoru Vyhlazování obrazu: podle potřeby, jinak nejdřív vypnout Celá obrazovka (zapnout) Triple buffering (zapnout) Vertikální synchronizace (zapnout) Obnovovací frekvence: 60 Hz Barevná hloubka: 32
Kvalita a velikost textur: Truecolor (zapnout) Nízké rozlišení (vypnout) Komprimované (zapnout)
Kvalita a velikost stínů: Truecolor (zapnout) Pouze softwarové mixování (vypnout) Vypnout EAX: podle potřeby, nejdříve (zapnout, resp. vypnout - tedy označit)
Pokročilé nastavení: Hardwarové transformace a nasvětlování (zapnout) Víceprůchodové vykreslování (vypnout) W Buffer (vypnout) Přerušit při přepnutí do Windows (podle uživatelovy potřeby - nemá vliv na cukání) Zapnout ořezávání (zapnout)
Tommyk moc ti dekuju , už sem mi neseka hra , ale když sem dneska hrál tak sem zjistil že se mi seká spíše obraz než hra , dam příklad jedu autem po rovince a hra beží ok ale když zatacim celý auto se trha , zda se mi ze se trha celej obraz tak nestusim jak tomu zamezit pokud nekdo mel samej problem a dokazal ho vyresit ,budu mu moc vdecnej se za radu
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
upgraduj PC ebo ho hod do kanalu a kup si new PC
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Na nVidia.com se ujisti, že máš opravdu nejnovější ovladače. Přes Internet Explorer je to nejjednodušší: www.nvidia.com - Download drivers - Download drivers - Option 2: Graphics drivers - (nahoře vyskočí lišta - povolit to, co požaduje) - stáhnout a nainstalovat ovladače (pro příslušný operační systém)
Jestli tohle nebude fungovat, zkus udělat něco s nastavením grafické karty. Spust nVidia Control Panel, česky Ovládací panel nVidia (na ploše nebo v tray liště) a tam klikni na Spravovat 3D nastavení a potom už jen ladit a ladit. Hlavní žrout výkonu je Vyhlazování hran.
Jestli máš LCD monitor, mohl by být problém i v něm - vysoká doba odezvy.
Tak sem prisel na problem zadny ovladace nebo maly ramky , hrabal jsem se v setupu a vypnul rezim cela obrazovka a hra jede jak ma ani jedno seknuti takze se jako v okne hrat da ale me by se libil rezim cely obrazovky nemate nejaky navod jak to zpravit ??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků