No tak jak jste na tom? Já osobně sem dal 2/3 (do ankety sem dal 2). Jelikož něco se mi tam líbí hodně ale neco zase hodně nelíbí např. to přesvícení, ta přílišná arkádovitost NEJEN u aut... No ale celkovej dojem je spíš dobrej. Hlavní je to že už je konečně na světě Pro případ že ho ještě někdo neviděl tak tady je: Klik A několik málo Mirrorů je tady: Klik
Naposledy upravil Copeland dne 18 dub 2009, 12:14, celkově upraveno 1
Celkem slušná dvojka, je tam pár drobností, který video připravily o nejvyšší hodnocení. Ale jsem spokojenej, nebejt tý lehký "GTAčkovosti" (viz. zde) a faktu, který zmiňuju dále, bylo by to za jedna. Nepřerušovaný komentář Danbyho Grace s častými prostřihy na něj (nehledě na to, že jsme se od něj nic moc zásadního nedozvěděli) měly za následek neúplné využití potenciálu, které tento materiál skýtá. Kdybych byl zarytej fanda GTA 4 (což bohužel nejsem), víceméně bych neměl videu co vytknout. Ale v době vydání to může být fous lepší... a doufám, že bude.
Tak to co vyšlo teď (http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=31326) je už faktický krásný, má své chyby ale oproti tomu předtím je to parádní. Ale moc se mi tam nelíbí ten dabing, není sice špatnej ale nehodí se mi tam např. ten co mluví Joea.
Mne prijde divnej dabing Joea i Vita,nwm no. Ale jinak je to oproti tomu predeslymu gameplay videu nadhera,chlapi maji co napravovat,ale vzhledem ke stadiu vyvoje davam 2. Jen aby to stihli...
Mne prijde divnej dabing Joea i Vita,nwm no. Ale jinak je to oproti tomu predeslymu gameplay videu nadhera,chlapi maji co napravovat,ale vzhledem ke stadiu vyvoje davam 2. Jen aby to stihli...
My budeme mat cestinu takze tento dabing neriesim a mozno je to aj nejaky "pracovny" dabing, Podla mna dabing budu robit nakoniec
My budeme mat cestinu takze tento dabing neriesim a mozno je to aj nejaky "pracovny" dabing, Podla mna dabing budu robit nakoniec
Jasny,budou to doladovat. Jako abych to upresnil,dabing Joea a docela i Vita fakt super,ale vubec se mi to k nim nehodi no...Snad se povede ten ceskej...
Jasny,budou to doladovat. Jako abych to upresnil,dabing Joea a docela i Vita fakt super,ale vubec se mi to k nim nehodi no...Snad se povede ten ceskej...
Druhá verze je o poznání lepší, má to pár negativ co se tam najdou, ale veru to tak že snad většina z nich se do vydání zlepší... Co se mi ale líbí hodně je hudební stránka... No uvidíme...
Druhá verze je o poznání lepší, má to pár negativ co se tam najdou, ale veru to tak že snad většina z nich se do vydání zlepší... Co se mi ale líbí hodně je hudební stránka... No uvidíme...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 62 návštevníků