Předmět příspěvku: Re: Mafia jako plná hra ve SCORE aneb není to už zbytečné?
Napsal: 26 dub 2009, 14:08
Administrátor
Dr. píše:
Co myslíte, není zbytecne dávat Mafii do SCORE jako plnou hru? Nema tuhle hru uz kazdy doma?
Zbytečný to rozhodně není, jak už jsem psal u sebe na webu: "Cílem nepochybně je, oslovit i hráče, kteří jsou zatím tímto legendárním českým herním klenotem nedotčeni. K mému údivu je takových lidí stále slušná řádka." A zdaleka ne každej pravidelnej čtenář SCORE hrál někdy Mafii...
Co myslíte, není zbytecne dávat Mafii do SCORE jako plnou hru? Nema tuhle hru uz kazdy doma?
Zbytečný to rozhodně není, jak už jsem psal u sebe na webu: "Cílem nepochybně je, oslovit i hráče, kteří jsou zatím tímto legendárním českým herním klenotem nedotčeni. K mému údivu je takových lidí stále slušná řádka." A zdaleka ne každej pravidelnej čtenář SCORE hrál někdy Mafii...
Naprosto... těch lidí je vážně pěkná řada... A rozhodně se to ještě rozroste díky Score... Vemte si kolik lidí má Score předobjednaný a kolik lidí si to koupí na stáncích. A taky sou lidi který si to koupěj jen kvůli mafii... Takže to rozhodně zbytečnost není...
Naprosto... těch lidí je vážně pěkná řada... A rozhodně se to ještě rozroste díky Score... Vemte si kolik lidí má Score předobjednaný a kolik lidí si to koupí na stáncích. A taky sou lidi který si to koupěj jen kvůli mafii... Takže to rozhodně zbytečnost není...
Moje řeč...já si teď koupil první SCORE 183...jen kvůli Mafii II.
_________________ Jsem heterosexuál a nestydím se za to.
Napsal: 27 dub 2009, 18:39
Sgarrista
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Já jsem si nekoupil Score nikdy, a to bych si ho koupil jen kdyby tam teď byla Mafie II. Hold kdo všechny many dává do hadrů, canů a elektroniky na Score nemá.
Napsal: 27 dub 2009, 20:26
Picciotto
Registrován: 20 úno 2009, 21:25 Příspěvky: 30 Bydliště: Doma, kde jinde bych asi bydlel?
NaDr píše:
Já jsem si nekoupil Score nikdy, a to bych si ho koupil jen kdyby tam teď byla Mafie II. Hold kdo všechny many dává do hadrů, canů a elektroniky na Score nemá.
Tim bych se nechlubil.
_________________ I love Mafia. You love Mafia. We love Mafia. And never otherwise.
Výmluvy Já mám výdaje určitě větší než ty, ale o nekoupi score sem vůbec nepřemejšlel.. Takže tohle se nebere
Napsal: 28 dub 2009, 19:47
Veterán
S prijmama jsem na tom podobne jako NaDr,ale Score jsem si koupil,23.jsem byl v 6h rano ve stanku Davat origosku Mafie do Score urcite zbytecne neni,jak uz zde bylo receno,urcite se tim alespon trochu rozroste fanouskovska zakladka a hlavne ubyde fanousku,kteri vlastni nelegalni kopii. Mezi ne ja uz 2roky nepatrim,mam Kolekci klasiky :-) Za puvodni cenu jsem si hru nekoupil z toho duvodu,ze jsem si ji zahral poprve v roce 2005 a az o naky dva roky pozdeji mi doslo,ze proste origosku musim mit :-) Kazdopadne dvojku uz mam samozrejme predobjednanou na Xzone. Jejda,trosku OT,ale nevadi K tematu jsem se vyjadril,tak si to,doufam,mohu dovolit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků