Mě osobně hodně zaujaly ty popisky interaktivních objektů, tady zrovna v Joeově bytě, myslim že jich tam bylo vív než dost, aspoň nebude nuda až k němu půjdeme na návštěvu :-)
No tak to odpovídání česky na anglický otázky raději nebudu komentovat,protože jsem to jaksi nepobral Z videa jsem byl celkově nadšenej,vývojáři mi přišli fajn,plakáty byly úžasný a ukázky ze hry mě naprosto uchvátily. Například,jak řekl Papa,to neskutečný množství interaktivních předmětů,fakt síla. Taky mě hrozně zaujala ta scéna zimní,jak Vito kouká z okna,nádhera prostě :-) Ale jedna věc mě dostala bezkonkurenčně nejvíc. 0:58 - Vito pijící ze sklenice...Vypadá to úplně úžasně,ty pohyby,ten jeho výraz...úplně filmový ztvárnění.
Nejvíc se mi asi líbilo to ohromné a řekl bych bezkonkurnční množství interaktivních objektů. Hezká byla také ukázka interaktivity a života na ulici, když se Vito díval z okna. Už když koukal skrz zavřené okno tak jsem byl nadšen a pak mě dostalo, když ho nejdnou otevřel. Ale skvělé je také jak jsou detailně zpracovány Vitovy Vlasy... Studio 2K CZ to je nádhera. A těch plakétů... Škoda, že je nezveřejnili na oficiálním webu M2 ke stažení. Nechal bych je vytisknout v plné velikosti a to by byl ráno pohled na zdi, když se probouzim... Hned po ránu M2 to by se mi líbilo, hned bych měl od rána dobrou náladu. A také jsem rád, že je zde (3:49) konečně videt dobře a hlavně z blízka HUD. Každopádně Jeuxactu odvedli dobrou práci - přinesli nové záběry / informace.
Ty interaktivní předměty sou dobrý, hlavně že jich je moc Akorát by si mohli trochu pohrát s animacemi, třeba jak Vito otvíral to okno tak po něm jenom hňápl a otevřelo se třeba by ho mohl prostě chytit a zvednout, ale to jsou jenom takový detaily
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků