Předmět příspěvku: Mise 17 - Stará věznice - Stealth akce
Napsal: 12 kvě 2009, 17:44
Caporegime
Jelikož jsem teď nějakou dobu hrál SplinterCella(a dohrál jsem ho), tak se vracím z5 k Mafii. Jakmile sem ale uviděl v uložených hrách misi ve věznici, tak mě to připomnělo hned nějakou tu stealth akci ze SCella, vyzkoušel jsem to a podařilo se... Fungovalo mě to bohužel jen 4x - jednou to šlo, pak třeba 5x po sobě nic, pak to zase šlo atd.
Důležité ale je, že se něco jako stealth akce dá v Mafii vůbec udělat. Za to můžeme být(nebo aspoň já), rád(i).
Takže k věci - jak na to:
1. Nahrajte si misi 17-03 - Volební kampaň - Stará věznice a běžte klasickým způsobem dovnitř k 1. schodišti nesmíte ale ani jednou vystřelit
2. Vytáhněte vaši odstřelovací pušku, co vám dal Vincenzo(ano, toho Mosina), vyběhněte na, dalo by se říct mezipodlaží - jednoduše ten kus dřevěné podlahy ve schodišti, tam si přiklekněte co nejvíce do rohu, abyste ale zároveň byli mezi schodišti a zamiřte směrem do té místnosti, kde jsou ti chuligáni...
3. Teď nastává osudový okamžik této akce - musíte tou snajperkou na JEDNU ránu oddělat toho chlápka, co půjde zprava doleva k těm chlápkům u ohně. Ale zároveň ten chlápek musí spadnout (!!MRTVÝ!!) co nejdál od těch chuligánů - to znamená někde vpravo od schodiště od vás. - Toto je velice důležité: pokud dopadne jeho mrtvola naproti vašeho schodiště či vlevo od něj, tak nemáte šanci na stealth akci.
ZŮSTAŇTE NA MÍSTĚ NESTŘÍLEJTE
4. Pak se chvilku nebude nic dít - ale za chvíli vrznou dveře, vyběhne z nich chlápek - ale NESMÍ NIC ZAKŘIČET - a to jako "je tady mrtvola, poplaaach" apod. -
POKUD NĚCO TAKOVÉHO ZAKŘIČÍ, ZNAMENÁ TO, ŽE JSTE PROZRAZENI A ZA CHVÍLI NA VÁS VŠICHNI VLÍTNOU. (takže můžete restartovat tuto část mise).
Pak po chvilce vám na obzoru přeběhne chlápek celý v černém(ten co má u sebe nůž) zleva doprava (POKUD BĚŽÍ VÍCE U ZDI NAPROTI SCHODIŠTĚ, PAK JE TO V POŘÁDKU) do dveří a už se nevrátí. Po chvilce další chlápek vběhne do dveří napravo od ohniště (v sudu), jak tam mají ti týpci, vyběhne odtamtud z tyčí a poběží do těch dveří vpravo pryč z místnosti jako ten první chlap.
5. Teď už u ohniště zůstal jen poslední muž - chvíli sice bude postávat s pistolí po boku, ale za chvíli ji schová a sedne si na židli k ohni bokem k vám.
6. Stačí vběhnout ze schodiště do místnosti DO DVEŘÍ NAPROTI SCHODIŠTĚ a pak se PŘIKRČIT(nebo jít) TĚSNĚ KOLEM zdi, ke které ten chlap sedí tak trochu zády, projdete kolem něho, otevřete si dveře - mříže a jdete dál, jako když tuto misi hrajete normálně.
Běhen této akce nesmíte ani jednou vystřelit nebo být zpozorován nějakým chlapem.
A tak můžete část této mise projít bez střílení, ušetřit si životy, zahrát si na Splinter Cella a pobavit se.
Bohužel, má to i svoje zápory - hodně často se mě stává, že na mě po chvilce přiběhne ten chlap s nožem a je po stealth akci.
Chce to jen opravdu, ale opravdu hodně trpělivosti a samozřejmě hodně času.
Předmět příspěvku: Re: Mise 17 - Stará věznice - Stealth akce
Napsal: 24 říj 2009, 09:55
Zelenáč
Dobrej příspěvek, dík za něj. Půjdu to určitě zkusit, když už je to teda tady tak rozepsaný.
_________________ 95% teenagerů by brečelo, kdyby viděli 50centa na vrcholu mrakodrapu, kde by chtěl skočit. Přidej si tohle do podpisu, pokud patříš mezi těch zbylých 5%, kteří by si přinesli pop-corn a křičeli "SKOČ SKOČ!" Bezpečnost je jen pocit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků