no ja som to pocuval ked ty si este sr*l do plienok ale co tu je dneska no konec 1000 malych tazkych deti co si myslia ze nieco su ked maju nakrivo siltovky a velke tricka
no ja som to pocuval ked ty si este sr*l do plienok ale co tu je dneska no konec 1000 malych tazkych deti co si myslia ze nieco su ked maju nakrivo siltovky a velke tricka
MYslim že vůbec netušíš... A prozradit svůj věk můžeš ?
mam 20 mozno som uz z toho vyrastol neviem ale co ja viem este nazov stavby sa dal a stare veci ale teraz ked pocujem tento novy rap no do predu to nejde
mam 20 mozno som uz z toho vyrastol neviem ale co ja viem este nazov stavby sa dal a stare veci ale teraz ked pocujem tento novy rap no do predu to nejde
Tak samozdřejmě že to bylo jiný, ale nejde moc srovnávat to co bylo a to co je, jako všechno ostatní jde i tohle dopředu...
Tak řekni co je pro tebe na cz/sk scéně poslouchatelný...
posledny dobry album co som pocul hip-hopovi bol asi cistychov ne produkt mozno este Vec potom som hiphop prestal pocuvat este si vypocujem nejake stare veci alebo ameriku
Jinak, opravdu nesnáším lidi, co nosí HH oblečení a poslouchají rock nebo metal.
řekl bych že tohle nikdo nedělá... možná to bude tím že skate styl mám podobny nebo skoro stejny oblečení hlavně teda značky a to muže poslouchat rock nebo punkrock klidně a může mít podobny oblečení ale určitě nebude nikdo kdo poslouchá rock nosit křivej kšilt ani hovno v gatích
Jinak, opravdu nesnáším lidi, co nosí HH oblečení a poslouchají rock nebo metal.
řekl bych že tohle nikdo nedělá... možná to bude tím že skate styl mám podobny nebo skoro stejny oblečení hlavně teda značky a to muže poslouchat rock nebo punkrock klidně a může mít podobny oblečení ale určitě nebude nikdo kdo poslouchá rock nosit křivej kšilt ani hovno v gatích
''Podobný'' možná, ale značky rozhodně ne-e
Tak to bohůžel neznáte lidi z mého okolí, ty si chodí například v nugget kalhotách, mikině quiksilver a bundě horsefeathers + i v placce a v uších jim duní rock, nebo metal
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Notak ale skate hadry, pravý HH nenosej, skate je např HorseFeathers, QuickSilver a nebo Meatfly. Ale HH nosej např G-unit, RocaWear, Dada, Mass denim, Blud, Ecko unilt, Prosto, stoprocent, LRG. A holky např: Ecko red, Luxurie, Endorfina atd. Teda je pravda že já mám DC boty, ale noni nemaj ten velkej skate jazyk, tak to neni ani tolik vidět.
Tak co říkáte na Kapitána Lásku (sóloprojekt Jamese Colea)? Já jsem k tomu trochu skeptický, ale uvidíme...
hh Kapitán láska bude fakt pimp shit :-) bude to zas něco úplně jinýho, ale prý to nebude jen o klasickym zpěvu... Zatim těžko říct, ale zajímavý to bude rozhodně... Jinak new deska IaW až na podzim... :-) Na podzim budou velký útraty no :-)
Tak jsem si včera koupil I AM MUSIC a prostě super CD, nedá se mu nic vytknout (až na nekompromisní rap Indyho, dost se jeho styl změnil, ale to nemůžu hodnotit podle jedné hostovačky). Určitě podpoř!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků