Dobrý den, mám problém se sprovoznění módu The Lost Heaven 1932 v1.2. postupuji podle návodu extraktuju ty soubory pomocí MafiaDataXTractor. pak místo nich dám ty ze složky modu. No zapnu hru a nic se neděje, všechno je jako dřív. prosim popište podrobnější instalaci nebo napište kde sem mohl udělat chybu moc díky za pomoc.
jo uš sem to roschodi nwm čim to bylo reinstaloval sem hru pak sem tam dal mod a funguje to,ale ńák se to seká a to mám 2gb ram a 2GHz procesor . on píše
Citace:
Pro optimální plynulost hry doporučuji minimálně 1Gb 667 MHz RAM paměti, otpimum je 2Gb 800 Mhz a výše.
tak nwm proč se mi to seká v tym případě bi ta hra byla náročnější neš far cry 2 který mi běží v pohodě
hele, ja bych chtěl naprogramovat svůj mod, ale za prvé neumím programovat, za druhé njsem dobrý grafik a za treti, ani nevim, v čem je mafie programována. Avšak mám dokonalé nápady a dokážu popustit uzdu fantazii. Zároveň mi ale hrozně záleží na "stilovosti" - to aby tam například nejezdili auta z třetího tisíciletí. Ten mod by byl na bázi jako je LH 1932 mod ale i mision pack atd. Uz me napadalo, za bych se podival po nejakem tom jednoduchem grafickem editurku, ale zároven předpokládam, ze i kdyby nejaky byl, nebude moc kvalitní. A proto bych byl rad kdyby mi autori modu du mafie prozradili, jakym jazykem, programem či způsobem ho dělali. Díky za informaci, Martin
hele, ja bych chtěl naprogramovat svůj mod, ale za prvé neumím programovat, za druhé njsem dobrý grafik a za treti, ani nevim, v čem je mafie programována.
hele, ja bych chtěl naprogramovat svůj mod, ale za prvé neumím programovat, za druhé njsem dobrý grafik a za treti, ani nevim, v čem je mafie programována. Avšak mám dokonalé nápady a dokážu popustit uzdu fantazii. Zároveň mi ale hrozně záleží na "stilovosti" - to aby tam například nejezdili auta z třetího tisíciletí. Ten mod by byl na bázi jako je LH 1932 mod ale i mision pack atd. Uz me napadalo, za bych se podival po nejakem tom jednoduchem grafickem editurku, ale zároven předpokládam, ze i kdyby nejaky byl, nebude moc kvalitní. A proto bych byl rad kdyby mi autori modu du mafie prozradili, jakym jazykem, programem či způsobem ho dělali. Díky za informaci, Martin
Je fajn, že máš dobrej smysl pro humor, jako bavič by ses určitě uživil líp, než jako programátor. Neber si to nějak osobně, ale fakt mě to pobavilo.
Teď by mě zajímalo, jestli ti jde o grafické předělání Mafie (např. TreeS Project) nebo o modifikování herního světa (např. LH 1932) nebo o něco jiného (např. Free Camera).. Upřesni.
Teď by mě zajímalo, jestli ti jde o grafické předělání Mafie (např. TreeS Project) nebo o modifikování herního světa (např. LH 1932) nebo o něco jiného (např. Free Camera).. Upřesni.
spíše o upravení herního světa ale, jsem si jist ře k tomu bude potřeba lehký přídavek grafiky.
Vypisem zde niektore dostupne programy na kompletnu editaciu mafie:
MAFIA DTA XTRACTOR - Snad asi naj program, bez neho sa nik nepohne ani na krok
BSV 1.0-6.0 - Dost jednoduchy editor na upravu misii, modelu povrchov a kolÃzie i budov. Dokaze pridat ci uz auto, charakter aj budovu a fyz. objekty ataktiez zvuky.
DCED 1.0-2.0 - Dalsi bratricek BSV dokaze toho viac ale je menej stabilny
SCENA2 EDITOR - Tento rusky editor dokaze menit rychlosti elektiriciek a nadzemiek
4DS VIEW - Tento "editor", je skorej nieco ako konverter na modely zo 4ds na format .wrl
4DS MANAGER - Editor na editaciu textur, ja osobne som ho vsak neskusal
DNC extractor - velmi suprovy program na vycucanie psov, lietadiel a objektov ktore nemozete pridat cez ziadny editor. Takze to jest ze si mozete co ja viem do jizdy pridat psa
MAFIA TEXT EDITOR - Tychto editorov je na mafiu viac druhov, ale vsetky dokazu jedno a to editovat, ci pridat texty do mafie
5DS TOOL - Editory na animacie v mafii, je dost zlozity
CAPONE - Taky worldbuilder na mafiu, ale je dobry aspon na nieco napriklad na zistenie suradnic
MAFIA WORLD VIEW - Nieco ako spectator na mafiu, ktory vam nacita celu misiu aj s lightmapami, editovat nevie ale pomoze vam pri napr. vymazani mosta z hry , teda ukaze nazov selektovanej casti mapky
RHAM 3.0 - Editor na zmeny vlastnosti aut v mafii
MAFIA VALUE EDITOR - editor na menenie vlastnosti zbrani, automobilov a aj scene2
MAFIA WEAPONS VALUE EDITOR - programek na vlastnosti zbrani
HEX EDITOR - sikovny program , nie je vsak urceny na mafiu, ale dokaze pridat do hry nove zbrane,nove postavy, nove auta bez toho aby ste neco menili. Dokaze dalej editovat menu v hre a podobne "extremne veci"
4DS UNLOCKER - odomkynac modelov v hre
zmodeller - modelovaci program aj na objecty v mafii teda modely
3D STUDIO MAX - tento profi program skorej editor nie je urceny doslova na mafiu ale kto vie ako na na nom dokaze utovrit nadherne modely. Potom ich skonvertujete cez ZM a je to. Je dost zlozity je tam toho ze ja som ho malokdy pouzil.
ADOBE PHOTOSHOP - dobry graficky editor na veskeru zmenu vsetkeho co sa tyka obrazkov. Ale postacite si aj so skicarom.
Je ich samozrejme viac ale vybral som iba tie najlepsie co nieco aj dokazu.
Taky řešim problém s timhle módem,ale i když hru několikrát reinstaluju tak nejde.Mám originálku a nepodařilo se mi do ní dát zatim žádnej mód( je to z edice BEST GAMES). Neví někdo jak to udělat aby to šlo ten mód?(LH1932 v2)
Taky řešim problém s timhle módem,ale i když hru několikrát reinstaluju tak nejde.Mám originálku a nepodařilo se mi do ní dát zatim žádnej mód( je to z edice BEST GAMES). Neví někdo jak to udělat aby to šlo ten mód?(LH1932 v2)
Zkontroluj si, jakou máš verzi Mafie... pokud máš verzi 1.2, je pravděpodobné, že s ní některé módy nemusí být kompatibilní... a naopak některé módy zase fungují JEN pod verzí 1.2, pod 1.0 je nerozjedeš (ale těch je od dost míň).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků