Nechci to nějak odsuzovat, ale proč se dělají simulátory normálního života? Třeba řízení tahače, letadla, to si asi moc lidí nevyzkouší, ale simulátor normálního života?? Jinak po zkušenostech se Sims 2 to ani nebudu stahovat, nestojí mi to za to, je to jak hra pro malé děti, ne děkuji...
Nechci to nějak odsuzovat, ale proč se dělají simulátory normálního života? Třeba řízení tahače, letadla, to si asi moc lidí nevyzkouší, ale simulátor normálního života?? Jinak po zkušenostech se Sims 2 to ani nebudu stahovat, nestojí mi to za to, je to jak hra pro malé děti, ne děkuji...
Asi tak... Stahovat to taky nebudu ale jestli to někdo bude mít tak si to od něj půčím. Ale bude to asi jako ze 2. kterou sem hrál tak necelý 2 týdny a zjistil sem že je to nehorázná nuda a pořád se to jenom a jenom opakuje.
Dvojku jsem jeden cas hraval porad,trojku si obstaram hned,jak budu mit zpatky PC z reklamace. Nevim,proc by to melo bejt pro maly decka,kazdyho bavi neco jinyho.
jo kdyz si vzpomenu kolik casu jsem stravil u jednicky, tak se hodne divim jestli jsem tenkrat byl vubec nekdy venku; ale nastesti ta doba presla a ted si nectu uz ani novinky o tyhle hre, pac je pro deti, nebo pro holky
_________________ Tohle fórum jde pomalu a jistě do prde*e.... ->Neklikat<-
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Tak kámoška už to má a nic moc teda. Grafika nic moc co se tíče nových funkcí tak taky nic moc... Je tam sice už volnější svět (a né jen dům ve kterém byslíte) ale jinak se mi zdá že vybavení do bytu je tam méně (míň druhů televiz, mixérů...). Za ty peníze co se to prodává to doporučuju asi tak jako Godfathera II
Tak kámoška už to má a nic moc teda. Grafika nic moc co se tíče nových funkcí tak taky nic moc... Je tam sice už volnější svět (a né jen dům ve kterém byslíte) ale jinak se mi zdá že vybavení do bytu je tam méně (míň druhů televiz, mixérů...). Za ty peníze co se to prodává to doporučuju asi tak jako Godfathera II
Srovnání The Sims s The Godfather mi připadá hodně prapodivné
Registrován: 20 úno 2009, 21:25 Příspěvky: 30 Bydliště: Doma, kde jinde bych asi bydlel?
No, tak ja sem dal za jedna, protoze sem nehral dvojku a jednicka byla absolutne priserna. Zachod, lednicka, zachod, lednicka, postel, vana, prace, zachod, lednicka... No a furt to same dokola. Trojka je v tomhle smyslu revoluce.
_________________ I love Mafia. You love Mafia. We love Mafia. And never otherwise.
No, tak ja sem dal za jedna, protoze sem nehral dvojku a jednicka byla absolutne priserna. Zachod, lednicka, zachod, lednicka, postel, vana, prace, zachod, lednicka... No a furt to same dokola. Trojka je v tomhle smyslu revoluce.
to jo trojka se veze ve stylu: záchod, lednička, vana, postel, lednička, záchod, vana, postel, práce, záchod, vana, lednička, postel
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků