Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
Napriklad cez program DC||ED. Musis v nom vytvorit Objects v polozke Model Objects, ktory bude mat nazov modelu toho daneho auta. V jeho nastaveniach napises meno modelu auta, ale namiesto pripony *.4ds napises *.I3D a uz mu len zvolis suradnice, ktore si najdes cez program Capone. Pozor, v Capone su destinne miesta oddelene ciarkou. V DCED ich ale oddel bodkou (teckou). Potom uz len pridas v Object Definition v polozke Car tak isto nazvane auto ako si ho nazval v M. Objects. To je vsetko. Neviem, na akej urovni v takomto vylepsovani mafie si, takze dufam, ze to nie je velmi nezrorumitelne:)
Ide to aj jednoduchsie, cez Bscriptview 6. Tam staci kliknut na Insert --> Car --> model auta + nejaky nazov a suradnice z capone a je to. Mne sa DCED neujal pretoze bol velmi nestabilny a chyboval hrozne. Radsej by som vyskusal ten BSV nez DCED.
EDIT: chose30, a ty vies nejako modifikovat mafiu ? Lebo ak nie tak by ti bolo treba obsiahlejsi navod.
Jednou jsem si ve volne jizde vyměnil vozovej park tak abych měl na parkovišti všechna auta z mafie. Mám problém s editorem Capone při spuštění mi napíše "Sorry, unable to open or read the Mafia registry tree. Make sure you have Mafia installed" Neví někdo co stím. A ještě hledal jsem ten program bsv ale nenašl němel bys náhodou link dík moc
Takze moja rada chose36 znie: Nainstaluj si znova mafiu NAINSTALUJ, pretoze ti capone nespusti. Ja tiez po re-instalaci windowsu som sa dlho dlho cudoval co mi to nejde spustit a to muselo byt nainstalovane , pretoze mi zmizol zapis v registroch.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků