mám dotaz jestli jde nějak opravit auto v extrémní jízdě??? je sice sranda si skočit přes můstek s vyhraným autem ale co z toho mám když je auto nepoužitelné:D dík
Myslim že s trainerem můžeš zapnout ''No Demage'' :-)
Jo, to máš pravdu. Je to v tom traineru +19 - No Damage - klávesa F7 Jen to má jednu nevýhodu - auto bude vypadat, jak kdybyste ho vytáhly...co já vím...krávě z pr**le Ale jinak bude jezdit normálně. Můžeš ho stáhnout tady.
Rozhodně vydrží dost, ale časem čekej stejně urvaný kola... Zrovna včera sem ten trailer zkoušel... Dáš si nesmrtelnost a no demage a můžeš v pohodě prasit... Ale za nějakej čas to stejně přijde :-)
Rozhodně vydrží dost, ale časem čekej stejně urvaný kola... Zrovna včera sem ten trailer zkoušel... Dáš si nesmrtelnost a no demage a můžeš v pohodě prasit... Ale za nějakej čas to stejně přijde :-)
Tj, všechno se musí jednout rozbít. Ale vydrží to opravdu hodně, to se musí nechat. Jen je někdy blby u toho No Damage to, že to platí i na gangstery + policajty. Takže ti se v autě nemůžou zabít stejně jako vy.
Tj, všechno se musí jednout rozbít. Ale vydrží to opravdu hodně, to se musí nechat. Jen je někdy blby u toho No Damage to, že to platí i na gangstery + policajty. Takže ti se v autě nemůžou zabít stejně jako vy.
Jn, ale divný je, že jsem jel něco kolem 135km/h a narval to do mafiánů, oba na sra*ku. Potom už se mi to nepovedlo... Možná že ten ''Instant kill'' platí i když jedeš károu, nějak moc jsem to nezkoumal... :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků