Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
No tak sem v 8 na základce, ale máme dost přísný uči z těch předmětů co mám 3ky, možná ze špániny sem jí mít nemusel, ale na tu seru. Čj - 3 M - 3 Aj - 3 Šp - 3 Př - 2 Ch - 2 D - 1 Z - 1 Vv - 1 Hv - 2 Inf - 1 Tv - 1 Rv - 1
No mohlo to bejt lepší, ale sem ve škole nadprůměr, u nás ve třídě ani ne, ale v 9 a 7 maj všichni 4ky, apoň že neni žádná, ale z Čj to bylo jen tak tak.
-4 trojky - Čeština (hrozila 4), Chemie, Dějepis a Zeměpis
Dal jsem 4. možnost, sice 4 trojky už není pár ale na 5. možnost už to není
Ardyx píše:
Samé jedničky (9. třída )
O pololetí sem měl lepší známky ale teď už sem se na to celkem vys*al. Buď máte strašně jednoduchou školu a nebo si blázen, učit se když už to není potřeba (hlavně nepropadnout) Učitelé na naši škole jsou většinou staří z čeho už trochu vyplívá že jí máme těžkou (není to tak vždy ale starý učitel = přísný učitel)
Tím chceš jako naznačit že bez ní by si na tom byl mnohem hůř?
Arny píše:
Já měl Jednu 2.Skoro celej rok sem se jenom šprtil.
A v jaké si třídě?
A jen tak mimo téma, bylo by dobré kdyby jsi věděl že Little Itali se píše s tvrdým Y (ale nic si z toho nedělej, to já když sem měl dřív vyplnění bydliště tak sem tam měl zase Empyre City)
Naposledy upravil Copeland dne 09 črc 2009, 19:01, celkově upraveno 1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků