Napadla mě taková věc, založení skupiny Mafia komunity na Facebooku, např. pro ještě lepší poznání se atp..., třeba k budoucímu srazu pokud by byl... Ano, už tam jedna je, ale související přímo s Mafií II, toto by bylo vyloženě spojeno s tímto forem a s Námi... Facebook je na to jak dělanej
Spid3r už tenkrát navrhoval profily na lidech, to se nikomu nic moc nechtělo jak bylo vidět. Myslim, že toto by bylo zajímavější...
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
co takle xchat?
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
hej ja napsal jen ten xchat nekdo dopsal ten zbytek!!!!
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
budes zneuzivat moderatorstvy jo?
papa.cassanova píše:
K!dd píše:
J8 píše:
budes zneuzivat moderatorstvy jo?
Kdo by nezneužíval, když má tu možnost
Nic jsem nezneuzil a nehodlam to ani delat. Jen jsem se preklikl a dal misto quote edit... Dik.
dik za co proboha? :_D
co je to teda za boom aby měl každej facebook to je jako když bylo plno lidi tak před 5 lety na xchatu prostě uplna zbytečnost podle mě když už tak MySpace ptz to je klasika
co je to teda za boom aby měl každej facebook to je jako když bylo plno lidi tak před 5 lety na xchatu prostě uplna zbytečnost podle mě když už tak MySpace ptz to je klasika
přesně tak, taky nechápu to šílenství kolem FB, myspace a ted'ka novém twittru. jinač na xchatu byl před 5 lety snad každej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků