podla toho co povazujes za nove ja si uzivam hranie napriklad PES 2009 alebo fallout 3 a tiez som zvedavi na call of jurrez 2 ale to si stiahnem az ked budu prve recenzie
Fallout mohu jen doporučit, protože jsem si ho opravdu užil, zvlášť dobře provedeno je dobytí radia vedeného Žlutým Psem Bratrstvem Oceli, snad nejlepší moment hry.
Jo no, nový hry je širokej pojem. Máš Freeware hry, plné hry... Říkáš jakéhokoliv žánru ale přesto by bylo dobrý aspoň upřesnit, líběj se ti adventury, akční hry...? A ještě bych chtěl vědět jak myslíš to nové? Nové jako např. týden nebo 3 měsíce?
Call of Juarez 2 sem hrál zatím dvě hodiny ale líbí se mi, není to jen taková obyčejná střílečka. Takže bych ho doporučil.
Pak bych ještě asi doporučil FUEL Celkem originální offroadové závody s volným světem...
Tak když celý rok 2009 tak bych přihodil ještě F.E.A.R. 2(tohle bych za celý ten půlrok doporučil asi nejvíc, pařba jak hrom), World of Goo(ale to je jen taková blbinka a navíc se myslím šíří i jako Freeware) a Burnout Paradise. Určitě by se eště něco našlo ale už mě nic nenapadá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků