krefjeyivot - doplnění zdraví boxer - větší zbraně a ruce jizda - odstraňuje plátěné střechy u kabrioletů municak - neomezeně nábojů parnik - Při projíždějícím parníku (spíš tanker) u zvedacích mostů uvidíte parodující scénku z Titanicu, (Tommy se starou bábou na přídi) cumdal - zvýšení dohlednosti... (Pouze v1.2) NEW cornufse - už umíte ukrást všechny auta... (Pouze v1.2) NEW
rozmaz - ''hledá se'' polifuck - ''hledá se'' - odvolává policii - údajně pouze u anglické verze 1.2, co jsem zjišťoval tak funguje jen někomu... Na čem to závisí snad zjistíme...
Cože????????????????? Ty první dva už znám, ale ty další dva - jizda a parnik.... fakt to funguje? Dej pls screeny.
EDIT: STREJDA GOOGLE najde vše: http://www.mafiagame.cz/index.php?id=243 - tady jsou "praví" hledači cheatů. Pokud teda papa.cassanova není jeden z nich, jen pod jinších nickem (Vybi, Petufa, Dominick, MAFLiban).
...Jirka alias Tom Angelo náhodně odhalil cheat pro neomezený počet munice. Stačí napsat "municak" (bez uvozovek) a můžete kosit tak dlouho, až vám odpadne prst. - kousek článku z Mafia & Mafia 2 Vokr.com -> taky zajímavý, musím vyzkoušet...
Jak už jsem psal na mafiagame, je pěkný že i po sedmi letech po vydání se přichází na něco nového... Jsem rád že to takhle udělali, jelikož kdyby vydali seznam chvilu po vydání hry (jak to bývá u většiny her) tak by to nebyla taková sranda... Hledat cheaty a jejich funkce je jako jezdit po městě a hledat Easter Eggy. Je vidět že IS věděli (nebo aspoň předpokládali) co dělali, jsou to prostě borci.
-*-mafian-*-cz-*- píše:
EDIT: STREJDA GOOGLE najde vše: http://www.mafiagame.cz/index.php?id=243 - tady jsou "praví" hledači cheatů. Pokud teda papa.cassanova není jeden z nich, jen pod jinších nickem (Vybi, Petufa, Dominick, MAFLiban)...
Ale on ani neříkal že je našel On jen založil téma aby se tu o něčem diskutovalo a když už se má o tým diskutovat tak je lepší sem napsat seznam... On nepsal žádný našel jsem cheaty... A jen tak mimochodem, ten tvůj "praví" hledač cheatů je jen Vybi, protože Dominick a MAFLiban přišli jen na funkci některých cheatů a Petufa pomáhal Vybimu při výrobě návodu jak hledat cheaty (i když o tom už se dávno vědělo ze starýho fora).
Hoj, dalsi cheaty sem zatim nenasel, ale doufam, ze tam jeste nejaky jsou a hodne se tesim na vysvetleni funkci tech zatim tri neznamych. Jsem rad, ze mafia i po tak dlouhe dobe neodkryla vsechna tajemstvi...a jsem rad, ze ja sem poodkryl aspon nektere BTW, sel by zmenit muj status? Byt zrovna zelenac, no... ale treba cheater...to by bylo neco jineho
EDIT: STREJDA GOOGLE najde vše: http://www.mafiagame.cz/index.php?id=243 - tady jsou "praví" hledači cheatů. Pokud teda papa.cassanova není jeden z nich, jen pod jinších nickem (Vybi, Petufa, Dominick, MAFLiban)...
Ale on ani neříkal že je našel On jen založil téma aby se tu o něčem diskutovalo a když už se má o tým diskutovat tak je lepší sem napsat seznam... On nepsal žádný našel jsem cheaty... A jen tak mimochodem, ten tvůj "praví" hledač cheatů je jen Vybi, protože Dominick a MAFLiban přišli jen na funkci některých cheatů a Petufa pomáhal Vybimu při výrobě návodu jak hledat cheaty (i když o tom už se dávno vědělo ze starýho fora).
Nj, ale mohl aspoň napsat, že se to objevilo na té a té stránce a našel to ten a ten člověk. Ale jinak máš v podstatě pravdu, je aspoň o čem diskutovat místo toho "sucha".
Myslím, že mám i anglickou verzi hry, zkusím ji nainstalovat a zkusím ten polifuck ...
En verzi mám, Polifuck jsem napsal ale neviděl jsem rozdíl.
Takže to fízly neodvolává jo ? :-) Hm... u Aliena na webu v komentech zrovna jeden amík/angličan píše, že to jede... Hele zkus tu En i v druhý verzi než máš (1.0/1.2) a dej vědět, thanks.
Tak mám verzi 1.2 (podle nich 1.3 tak nevím), aď to (polifuck) píšu jak to píšu tak mi obrazovka sice zřerná ale policajti sou tam pořád a pořád po mě jdou když něco spáchám. Jdou po mě furt i když počkám aby po mě začali střílet popř. mě chtít zatknout... a teprve to napíšu. Zkoušel jsem to i s verzí 1.0 (předělanou přes CZ version changer takže nevím).
Za sebe tedy NEpotvrzuji že "polifuck" odvolá policii v EN mafii ve verzi 1.2
a co verze 1.1? ta přece taky existuje ne? vyjímečně...
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
a co verze 1.1? ta přece taky existuje ne? vyjímečně...
Včera jsem mluvil s nějakym angličanem... jede mu to (a nejen jemu) prej na 1.2... čemu věřit už vážně nevim... Takže asi zkoušet 1.1 nebude mít smysl, i když co my víme...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků