Klasika ze starýho fora, pro ty co na starym foru nebyli:
1) Každý ma 3 pokusy na jeden obrázek 2) Po uhádnutí obrázku, musí ten kdo vložil obrázek na hádání napsat NICK a k tomu BOD 3) Maximální počet získaných bodů není žádný, jde jen o potěšení a pobavení 4) Do soutěže dávajte jen výřezy obrázků, které je třeba uhodnout 5) Odkryt další část obrázku je možné po 3 nepodařených pokusech 6) Ten kdo uhádne obrázek, musí zadat nový 7) URL cesta obrázku nesmí obsahovat žádné klíčové slovo 8) V případě, že se vyskytne v soutěži delší pauza, je možné dát další nápovědu dřív, než po 3 pokusech
A pro přehlednost prosím žádné OT -----------------------------------------------------------------------------
Tak to načnu...
----------------------------------------------------------------------------- Shrnutí: papa.cassanova - 4 body -*-mafian-*-cz-*- - 2 body NaDr - 2 body Mark - 1 bod Copeland - 1 bod -$ync- - 1 bod K!dd - 1 bod Kraj - 1 bod Raptor - 1 bod
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
No tak sice mě to napadlo skoro hned ale nikdy by mě nenapadlo že to mikrovlnka fakt bude
Snažil sem se to udělat těžký ale nechtěl sem to přehnat ale myslím že je to jednoduchý (možná protože vím jak vypadá původní obrázek a hned si ho v tom vybavím ale možná je to fak těžký, co já vím?)
Naposledy upravil Copeland dne 07 črc 2009, 11:49, celkově upraveno 3
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků