No takže neviem čo sa deje ale pozeral som videa na youtube a túto misiu v pohode zvládli lenže keď naštartujem to auto a idem sním tak začne vybuchovať a po chvíli sa mi rozbije okno a to som ani nevišiel z works quarters proste strašne pomaly to auto akceleruje na videach na youtube nemotorne reze zakruty a stale mu to auto pridava a ja idem skoro bez ubratia rychlosti a po chvili mi zhasne motor neviem si rady pls pomoc
No takže neviem čo sa deje ale pozeral som videa na youtube a túto misiu v pohode zvládli lenže keď naštartujem to auto a idem sním tak začne vybuchovať a po chvíli sa mi rozbije okno a to som ani nevišiel z works quarters proste strašne pomaly to auto akceleruje na videach na youtube nemotorne reze zakruty a stale mu to auto pridava a ja idem skoro bez ubratia rychlosti a po chvili mi zhasne motor neviem si rady pls pomoc
dovolil jsem si okopírovat z webu mafia.czech-games.net:
Citace:
Nasedněte rychle do auto u chlápka. Jeďte doleva. Optimální je, když jedete rychlostí 50 mil v hodině. U přístavu zahněte zase doleva. Na konci cesty zahněte doprava. Dojeďte na most a na jeho konci zahněte opět doleva. Pak doprava. Nakonec přejeďte koleje a zahněte doprava na parkoviště. Pak si vezměte své bonusové auto
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Nj ale co já vím tak tam v čemsi problém je... Že hra to počítá s FPS nebo co. Např. že po 500 FPS to hodí bombu, dřív ti hra jela na 30 FPS takže si měl dost času ale když máš nový PC tak ti to teď jede např. na 150 FPS (ale myslím že u mafie to stejně nad 60 FPS nejde) tak nemáš šanci Už ale nevím kde jsem to četl a ani nevím jsetli je to pravda ale co mám zkušenosti (z jiných for, webů...) tak nejsi zdaleka sám kdo má tenhle problém. Ikdyž jsem Mafii dohrál hodněkrát tak extrémní jízdu jen 2x (hraju vždy jen kampaň a občas jízdu)a to ještě na starém PC takže nevím jestli s tím mám taky prolém a zkusit to nemůžu protože mi mafia (už nějakou dobu) nejde
No asi to bude v tom FPS pretooze na tych videach isli aj menej ako ja a nerozbilo im to sklo ale mne ho rozbije hned na zaciatku a odrovna ma to a stale idem nad 60mil v hodine tak heh neviem no nevadi skusim to este ale to aj tak nebude mat zmysel uz som to skusil asi 50krat nerobim si srandu a stale nic no nevadi aj tak dikk.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků