Nikdy jsem žádné problémy s grafikou neměl, vše šlapalo jak má. Jednou jsem hrál hru a začali se mi zobrazovat chyby. Drtivou většinou jsou to trojúhelníky. Myslim to tak, že buď tam ta textura chybí a nebo neopak někde přebývá...(viz. screeny). Před tim než se to stalo jsem nic neinstaloval, ale nic neodeinstaloval. Vždy to šlo perfektně, ale z ničeho nic, to začalo blbnout. Dělá mi to u všech her. Moje grafická karta je slabší (ATI Radeon 9550), ale jak řikám..vždy to šlo bez problémů. Directx a podobně mám aktuální. Tak kdybyste někdo věděl, co s tím může být, tak pls napište..za každou radu budu rád.
Tady jsou ještě ty screeny:
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Předmět příspěvku: Re: Problémy s grafikou ve hrách
Napsal: 07 črc 2009, 18:39
Contabile
Mark píše:
...Directx a podobně mám aktuální...
Takže i ovladače Grafické karty? I když si je měl možná aktuální tak ti doporučuji je nainstalovat znovu (aji když to bude stejná verze). Mě už se to stalo, že se mi rozsypali...
Napsal: 07 črc 2009, 19:16
Sgarrista
Copeland píše:
Mark píše:
...Directx a podobně mám aktuální...
Takže i ovladače Grafické karty? I když si je měl možná aktuální tak ti doporučuji je nainstalovat znovu (aji když to bude stejná verze). Mě už se to stalo, že se mi rozsypali...
jj, i ovladače grafický karty...aktualizoval jsem je na nejnovější verzi, až po tomhle problému...
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 06 srp 2009, 13:27
Sgarrista
VYŘEŠENO!! GRAFICKÁ KARTA MI PŘED NEDÁVNEM VYHOŘELA, MÁM NOVOU A VŠE JEDE JAK MÁ!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník