Někdo by se tu i najít mohl kdo jede... :-) Kraji chci tě tam vidět...
XZIBIT (USA) | USA headliner no.2 | TASH OF THA ALKAHOLIKS (USA) | TONY TOUCH (USA) | WWO (PL) | Styliztik Jones (USA) | Bigg Boss Jam feat. Orikoule, Vladimir 518, Hugo Toxxx, DJ Mike Trafik (CZ), Kontrafakt (SK), Indy&Wich + LA4 (CZ), Čistychov (SK), Pio Squad (CZ), Moja Reč (SK), Jay Diesel + David Steel (CZ), Vec + Zverina (SK), Nironic (USA), H16 (SK), ISCream Boyz (CZ), Turbo Boost (SK), Ektor & Enemy (CZ), Dramatikz (SK), El Nino + Disgrafix (CZ), Tafrob (CZ) + další | 2 párty zóny (10 partyshit DJs,10 underground DJs) | Tic Tac Stage | street dance aréna | Tic Tac Hip Hop Talents | Letní díl freestyle soutěže Battle Night! | VZP Ladies Zone | Zoo York sk8 park | Montana Graffiti Jam | Xstream Zone | bohatej denní doprovodnej program | kyvadlovka na pardubické koupaliště Cihelna!
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Já sem chtěl strašně jet, dokonce jsem i překecal rodiče že zmizim z rodiný dovolený, a to byla fuška. Ale mám pech, byly tři lidi ze kterejma bych jel a ani jeden nakonec nemohl. Fakt pech, snad příště.
Já sem chtěl strašně jet, dokonce jsem i překecal rodiče že zmizim z rodiný dovolený, a to byla fuška. Ale mám pech, byly tři lidi ze kterejma bych jel a ani jeden nakonec nemohl. Fakt pech, snad příště.
To si necháš ujít vlastně událost roku jo ? To někoho sežeň, mít vlastně celou cz/sk scénu pohromadě nemáš hned, a to vůbec nemluvim o tom kde jen tak uvidiíš Xzibita a.k.a. Young De atd... Nebo se tam někde můžem najít, já tam stejně jedu s pár lidma...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků