ak mozem tak by som sa rad spytal ako funguje ten cheat "parnik" lebo dojdem na most pockam na tu lod natukam parnik obrazovka scernie a nic sa nestane
Jestli myslíš s Mitosem na Mafia Czech Games tak si nejsem zrovna jistej že je to angličan... Podle toho co píše na Mafiagame (komenáře z 6.7. 16:26 a 17:14) mi připadá spíš jako rus, jelikož odkazuje na ruskou stránku a píše že to zkoušel v Ruské verzi 1.2.
Takže možná že to jde jen v Ruské verzi (nemá někdo Ruskou verzi 1.2 na odskoušení? ) a nebo to jde i v EN verzi ale originální EN, né originální EN distribuované v ČR... (i když myslím že EN verze mafie od Maximum Underworld kterou vlastním je origínální EN a né žádná česká EN...) Je to prostě jakýsi celý zamotaný Doufám že to někdo z K Czech čte, jestli jo (o čemž pochybuju) tak z toho určitě totálně nemůže
Jestli myslíš s Mitosem na Mafia Czech Games tak si nejsem zrovna jistej že je to angličan... Podle toho co píše na Mafiagame (komenáře z 6.7. 16:26 a 17:14) mi připadá spíš jako rus, jelikož odkazuje na ruskou stránku a píše že to zkoušel v Ruské verzi 1.2.
Takže možná že to jde jen v Ruské verzi (nemá někdo Ruskou verzi 1.2 na odskoušení? ) a nebo to jde i v EN verzi ale originální EN, né originální EN distribuované v ČR... (i když myslím že EN verze mafie od Maximum Underworld kterou vlastním je origínální EN a né žádná česká EN...) Je to prostě jakýsi celý zamotaný Doufám že to někdo z K Czech čte, jestli jo (o čemž pochybuju) tak z toho určitě totálně nemůže
jj to vim, že je to rus, ten web znám taky sem tam pár věcí zkoušel :-), mluvil sem s jinym člověkem :-)
No jo, pěkně blbý tam maj že tam není napsaný kdy to bylo Updatovaný... Od roku 2002 je tam krefjeyovot a boxer a pak to někdo Editnul ale bohužel už tam nenapsal že to je nový...
Napsal jsem kvůli tomu do vedení ABCGames a odpověď zněla, že článek byl aktualizovaný a pokud mi nevěříte, viz archiv z roku 2004 (Mafia byla vydána roku 2002) - http://web.archive.org/web/200412262314 ... az&ID=5506
Napsal jsem kvůli tomu do vedení ABCGames a odpověď zněla, že článek byl aktualizovaný a pokud mi nevěříte, viz archiv z roku 2004 (Mafia byla vydána roku 2002) - ...
Aj tak to se omlouvám, hlavně všem hledačům... nechal jsem se unést komentáři uživatelů na Tiscali Games. Zřejmě se chtěli dělat zajímavými.
Vybi když už tu jsi... jaké vkládáš naděje do nalezení dalšího cheatu, je ještě nějaká pravděpodobnost, že existují další?
Moznost, ze existuji dalsi cheaty tu pochopitelne je. Ale touhle metodou dosazovani do druhe pozice uz nejspis dalsi cheaty nejsou...nezkousel sem to nejen ja, ale i dalsi hledaci...cornufse a cumdal me utekly, nemel sem metodu hledani "dokonalou" nicmene po zvoleni lepsi taktiky, ktera vylucovala chybu jsem ty cheaty overil take...no a ted k moznosti dalsich cheatu... je tu teoreticky moznost, ze je potreba nejdrive napsat jeden "uvodni" cheat a teprve pote se "odemknou" dalsi. Ovsem pro ohromny mnozstvi kombinaci je rucni testovani prakticky nepouzitelny a vetsi nadeji bych videl v rozlousknuti execka, pripadne proskenovani pameti pri zaple hre.
"letim"...při stisku "i" se neotevře inventář, funguje pouze mimo AUTOMOBIL. Hledejte dále...
Bohužel je to jen planý poplach, je to zapříčiněno tím že při stisknutí E Tommy skočí a při skoku nejde otevřít inventář. Oddělej skákání z klávesy E a uvidíš že se inventář otevře. Tím se vlastně aji vysvětluje proč to v autě nefunguje a to protože v autě nejde skákat
Stejně tak to co jsme řešili na starým foru, začneš psát "smrtjei..." (na to si shodou náhod přišel taky ty ) a invenář se taky neotevře ale není to tím že by se psal cheat ale proto že Tommy zrovna skáče
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník