tohle já nepotřebuju mně totiš nejde zapnout Mafia normálně a když se mi jí podaří zapnout, tak mě to rovnou hodí do menu
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
No tak pro příště odkaz na crack mu napiš třeba do PM ale tadsy ne.
Mark - Ty nemáš originální mafii? Styď se Pokud máš originál tak se omlouvám.
Stydim se (finanční krize, ale chystám se to napravit o mim svátku ), ale tim to fakt není. Dřív mě to normálně šlo, ale teď ne.
Kraj píše:
Tak on by se v první řadě měl naučit psát a potom si koupit Mafii...
Já umim psát, jenže jsem si zvykl z icq, prostě chyby neřešíš, píšeš zkratkama, atd. Jinak je fakt, že se někdy přepíšu nebo mi chyba opravdu ujede
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Nemít originál Mafii je blbost, když je tak levná...
Přesně....
já newim co se do mě všichni navážíte , nemůžu za to, peníze mám a hned bych si jí objednal, jenže nějaký úspory potřebuju a Mafii II mi asi nikdo nezaplatí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník