Potřeba kritizovat je chvályhodná věc, jen bych uvedl věci na pravou míru a možná tak otevřel oči těm, co panikaří, že hra bude jen další tuctová akce se spoustou bugů a levných řešení:
1) Nevíme, jak je ten gameplay starý a nevíme, kolik je toho už opraveno nebo se na opravě dělá. Momentálně je hra solidně zabugovaná a pracuje se téměř výhradně na jejich odstranění.
2) Hra byla zatím předvedena na Xbox 360. PC verze nejen, že má líp vypadat, ale navíc má být skvěle optimalizovaná.
3) Je to demonstrace produktu. Vzhledem k tomu, že hra má nabídnout různé obtížnosti, je snadné si domyslet, že pro kontinuální hraní asi "demonstrant" nenapaří nejtěžší obtížnost. Navíc nevíme, jak zjednodušená bude hra na konzole oproti PC.
Jen pro klid duše to sem píšu. Netrpělivě čekám na GamesCom, kde by se měla objevit další fáze hry.
Skoda cenzury, skoda kvality videa, HD vypada jinak. Taky me zamrzelo, ze sem doted nevidel poradnou interakci s prostredim "temer vse se da pouzit jako zbran". Rizeni uz konecne vypada lip, system kryti muze byt zajimavej, tesim se na ruzny obchazeni sloupu, snad bude ovladani logicky.
Rád už bych viděl model poškození... Ale co mě dostalo, že colt v hubě neukážou, ale jak ho rozstřílej na ''píííp'' to ukážou...
Jn, to asi aby pak nějakej Amík nestrčil někomu zbraň do huby a neřekl "To jsem viděl v Mafii II" Taky bych chtěl vydět nějakej ten trailer kd by bylo ukázáno co hra dokáže a né kus mise, já myslím že z příběhu už toho víme víc nž dost. Chtělo by to představit destukční model, pěstní souboj popř. s nějakou nohou od židle...
Rád už bych viděl model poškození... Ale co mě dostalo, že colt v hubě neukážou, ale jak ho rozstřílej na ''píííp'' to ukážou...
Jn, to asi aby pak nějakej Amík nestrčil někomu zbraň do huby a neřekl "To jsem viděl v Mafii II" Taky bych chtěl vydět nějakej ten trailer kd by bylo ukázáno co hra dokáže a né kus mise, já myslím že z příběhu už toho víme víc nž dost. Chtělo by to představit destukční model, pěstní souboj popř. s nějakou nohou od židle...
Naprosto, to je přesně to co mi chybí, pak už nemusim do vydání vidět vůbec nic novýho...
JEstli mluvíš o destrukci prostředí,tak tu už přece v tomhle videu ukázali a je znamenitá Hru jako takovou hodnotím z videa tak na 1/2 z důvodu toho množství bugů a pár nedodělků,celé video hodnotím tak na 4,fakt hrůza.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků