stručně vlastně to je tak všechno, co vim no a co se týká mě, tak mám pc starej asi 3 roky a stěžovat si rozhodně můžu
procesor: 1.84 GHz RAM: 512 MB harddisk: 50 GB + 100 GB grafická karta: Radeon 9250 operační systém: Windows XP Professional SP3
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Tak já mám tohle a jsem víc než spokojen. Zatim mi to na všechno stačilo- uvidíme jak to bude s Mafií.
procesor: 2,40 GHz RAM: 1,96 GB harddisk: 250GB+500GB graf. karta: ATI Radeon HD 4670 zvukovka: ATI AA01 OS: Windows XP Professional SP3 monitor: HP 22"
Naposledy upravil K!dd dne 27 srp 2009, 15:33, celkově upraveno 1
chystám si na Vánoce koupit novej pc, takže bych rád věděl, co si mám na mafii připravit
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Osobně vlastnim 2 stroje... možná bych jich doma našel ještě víc ze starých časů. Ale aktuálně PC + noťas. Popíšu PC, pač je výkonější, nicméně taky pekelně starý... Hraju tak dvě hry do roka, takže v současný době už tak velkej pařan nejsem... není čas. Důležitý je, že na tom zatim všechno rozjedu, sice prakticky na low detaily, ale aspoň se to dá hrát. A třeba na noťasu jsem rozjel i RA3, ačkoliv jede jen na 1,73 GHz (jednojádro). A doufám, že po plánovanejch upgradech stolního PC rozjedu bez problému i M2, alespoň na low detaily (možná něco i na medium), čemuž po zkušenostech s M1 poměrně věřim...
deska: ASUS 775Dual-880Pro CPU: P4 3,2 GHz HT ... možná uprgrade na dvoujádro, druhý jádro zatím jen virtuální RAM: 1GB ... brzký upgrade na 2GB HDD: 250 GB grafika: GeForce 6200 TC 256 MB... škoda slov, čeká jí brzkej upgrade... zdroj: 450 W monitor: LCD BENQ 19" OS: WinXP SP3
Jestli ti zatím vyhovuje, tak se ti vyplatí počkat. Na M2ku jenom trošku přestavíš - jestli teda bude třeba. Oni tu hru určitě udělají tak, aby ty nároky nebyly moc vysoké.
Neulít, fakt mě to valí v poho s tím chipsetem, pokud myslíš tohle. Pokud myslíš, že 4GB je moc, tak si tu jednu 2 gigovku oddělám, to není problém A nebo pokud to myslíš na M2ku, tak to bude na ni budou stačit i 2GB...
Neulít, fakt mě to valí v poho s tím chipsetem, pokud myslíš tohle. Pokud myslíš, že 4GB je moc, tak si tu jednu 2 gigovku oddělám, to není problém A nebo pokud to myslíš na M2ku, tak to bude na ni budou stačit i 2GB...
Myslim to tak, že Xpéčka prostě se 4ma Gb ram paměti prostě nedokážou pracovat :-) a na eMdvojku bude 2Gb stačit určitě to jo :-)
Základovka: Gigabyte MB GA-EP45-DS4 Graf. karta: Gainward ATI HD4870 Golden Sample, 512mb, GDDR5 (je sice velmi dobrá ale chtělo by to víc mb...) RAM: A-DATA 4GB DDR2 1066+MHz Extreme Edition CPU: Intel Core 2 Q9400 Quad Core, 2.66GHz HDD: 500gb + 250gb Zdroj: Enermax 500W Monitor:HP LP2275w 22" Skříň:sunbeamtech - Trio Reprobedny:Genius SP-HF2000X. Vlastní ukázkazde (Hlasitost je na maximum takže patřičně nezvládaj ) Klávesnice:Razer Lycosa Myš:Razer Mouse Deathader Operační systém:Windows XP Profesional SP3 & Mandriva Linux 2009. Do konce roku plánuju přidat Windows 7 nebo ho rovnou vyměnit za XP.
K tomu co je vidět jsem přidal i odkazy aby ste viděli jak je krásnej Jinak s PC jsem spokojenej, teda až na to, že se mi pomalu ale jistě rozpadaj Windowsy. Do reinstalu se mi nějak nechce takže časem přehodím rovnou na Windows Seven...
Naposledy upravil Copeland dne 26 lis 2009, 17:52, celkově upraveno 1
Nemám 64-bitovku K čemu by mě asi tak byla?? 32-bit je ideální...
XP 32 bit dokážou útahnout jen 3.25 GB RAM, proto by ti byli 64 bit... Zkus dát pravým na Tento počítač > nastavení > Hardware a tam je napsaný kolik to má RAM.
Jo tak jasný, já neuvažoval vůbec nad tim že máš 64bitovku :-) sry
Nemám 64-bitovku K čemu by mě asi tak byla?? 32-bit je ideální...
Tak jednoduše, prostě pokud máš 32-bitový XPéča tak ti prostě na 4Gb ram nejedou... JAk psal Copeland... Se 4 gigama neumějí pracovat, jen 64-bitový...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků