Jo tak jasný, já neuvažoval vůbec nad tim že máš 64bitovku :-) sry
Nemám 64-bitovku K čemu by mě asi tak byla?? 32-bit je ideální...
Tak jednoduše, prostě pokud máš 32-bitový XPéča tak ti prostě na 4Gb ram nejedou... JAk psal Copeland... Se 4 gigama neumějí pracovat, jen 64-bitový...
Mám tam sice napsané 3,25 GB RAM, to je pravda. Ale mám tam, jak už sem psal, chipset, aby ty XPčka na ty 4GB jely.
Nj, každej tvrdí něco jinýho... No necháme to být, ať to nepřeroste v hádku Prostě je důležitý, že ten komp mám výkonej a sem s ním spokojenej - na nějakejch pár set MB paměti už tolik nesejde.
drobný UPGRADE: deska: ASUS 775Dual-880Pro CPU: P4 3,2 GHz HT ... možná uprgrade na dvoujádro, druhý jádro zatím jen virtuální RAM:2GB (z 1GB) HDD: 250 GB grafika:GeForce 8600GT 512 MB (z GeForce 6200 TC 256 MB) zdroj: 450 W monitor: LCD BENQ 19" OS: Win 7 Ultimate
drobný UPGRADE: deska: ASUS 775Dual-880Pro CPU: P4 3,2 GHz HT ... možná uprgrade na dvoujádro, druhý jádro zatím jen virtuální RAM:2GB (z 1GB) HDD: 250 GB grafika:GeForce 8600GT 512 MB (z GeForce 6200 TC 256 MB) zdroj: 450 W monitor: LCD BENQ 19" OS: Win 7 Ultimate
Já mám pc Acer Aspire TC-780 z roku 2017. Jak název napoví, tak jsem ho nesestavoval, ani si nenechával sestavovat. Koupeno takhle z Alzy, tehdy tam byla dost velká sleva. Počítal jsem už tehdy s tím, že bude po čase třeba vyměnit grafárnu a ten čas už opravdu je. Zbytek sestavy ještě podle mě v pohodě i v roce 2020. Hry už mc nehraju, nové mě tuplem nezajímají. Přesto se našlo pár kousků, které bych si rád zahrál a to plynule na cca střední detaily. Na to už GK ale zoufale nestačí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků