Předmět příspěvku: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Napsal: 04 dub 2009, 22:28
Sgarrista
Registrován: 20 úno 2009, 22:54 Příspěvky: 189 Bydliště: Praha 10
Co na to řikáte, já sem tak (myslim) v 50% hry, možná dál, a strašně mě to baví od začátku, předtim sem si stáhnul Clean sky, ale to se mi nějak nepodařilo rozject. Fakt ale Shadow je bomba, doporučuji, podle mě 3 nej hra na světě, (mimochodem u mě je 1. Mafie, 2. Assassins a 3. ten S.T.A.L.K.E.R.). Celkem dobrá grafika, super příběh, promyšlená mapa a super povedený pocit reálného života, místa kde si fyzicky i duševně odpočinete, ale taky místa kde se skoro po*eru strachy. Co vy na to?
Předmět příspěvku: Re: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Napsal: 12 zář 2009, 20:33
Caporegime
NaDr píše:
Strašně mě to baví od začátku. Fakt ale Shadow je bomba. Celkem dobrá grafika, super příběh, promyšlená mapa a super povedený pocit reálného života, místa kde si fyzicky i duševně odpočinete, ale taky místa kde se skoro po*eru strachy. Co vy na to?
Přesně, S.T.A.L.K.E.R. SoCh je parádní. Tak rozlehlá herní plocha se u tolika her nevidí. A těch možností, co tam je... opravdu jako v reálném životě. Střídání dne a noci, změny počasí, rozhovory, inventář (zbraně, batoh, vesty, bundy, munice, jídlo, artefakty a mnoho víc), po nějaké té chvilce běhu se zadýcháte a musíte si odpočinout. Nemáte také tupě neomezený inventář, jak je tomu u jiných her - pokud ho přeplníte, tak nemůžete pod tou váhou jít dál a musíte něco zahodit. Je toho ještě spousta na vyjmenování, ale to bych tu psal ještě dlouho...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků