Já když chci Capone mod spustit tak mi tam napíše:sorry, unable to open or read mafia registry tree. Make sure you have Mafia instaled. Je to ten stejnej problém co měl Pivis? A nevíte co s tím?
_________________ It's not personal, It's only business
Prosil bych taky odpověď, mám stejný problém. Tuším, že to bude tím, že já jsem Mafii neinstaloval normálně, jenom jsem zkopíroval složku Mafia z DVD do C:/Program Files. Chci se zeptat:Je ještě jiná možnost na spuštění Capone, než Mafii znovu instalovat normálně?
_________________ 95% teenagerů by brečelo, kdyby viděli 50centa na vrcholu mrakodrapu, kde by chtěl skočit. Přidej si tohle do podpisu, pokud patříš mezi těch zbylých 5%, kteří by si přinesli pop-corn a křičeli "SKOČ SKOČ!" Bezpečnost je jen pocit
takze za prve: nemusiste ju mat naistalovanu v C:/Program Files/Mafia ale kde chcete a za druhe Capone editoru staci ak je mafia v registroch - Musi byt normalne nainstalovana, a mala by byt len verzia 1.0 u verzie 1.2 nefunguje a su problemi najme v subormi v zlozke TABLES
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
gemb píše:
takze za prve: nemusiste ju mat naistalovanu v C:/Program Files/Mafia ale kde chcete a za druhe Capone editoru staci ak je mafia v registroch - Musi byt normalne nainstalovana, a mala by byt len verzia 1.0 u verzie 1.2 nefunguje a su problemi najme v subormi v zlozke TABLES
Nikdy mi (aj po klasickej instalacii s prepisom registrov) nefungoval Capone ak nebola mafia 1.0 v Program Files. Tak som to z toho usudil ako mozny dovod.
Já mám mafii zkopírovanou, co mám udělat??? Jak to vecpu do registrů?? Pomohlo by třeba, že bych si na mafii vyrobil vlastní instalátor??? Jakože vyrobim instalátor a nainstaluju tim instalátorem??? Nebo to musí bejt oficiální instalátor????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků