Asi to většina ví a dávám to sem aby to tady nebylo prázdný. Když s Tommym k někomu příjdete ze předu (nejlépe k někomu kdo se nehýbe, např. maníci v EJ) napřáhnete se co nejvíc (s holíma rukama) a praštíte tak se vám může povést kombo ale je takový jakoby nedodělaný... Kdyžtak tady je video pro ty, co neví a chtějí to vědět: http://uloz.to/2163829/mafia-kombos.mp4
Naposledy upravil Copeland dne 19 lis 2009, 18:35, celkově upraveno 2
No tak z nožem se to povede vždycky aji na prázdno.
tjn nevíte někdo, jestli to nejde s kbelíkem?
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
No jo, z baseballkou to jde když pořád klikáš a s kbelíkem to taky jde. Ale to kombo co dělá Tommy je že např. chytne člověka a kopne ho kolenem do hlavy... Ale jak sem psal, je to takový nedodělaný, prostě to nevypadá moc dobře.
Naposledy upravil Copeland dne 19 lis 2009, 18:36, celkově upraveno 1
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
to sem videl nekde screen ale nepovedlo se mi to jeste nikdy (asi ze jsem to neskousel )
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Sry za OT, ale tohle mi vážně trhá oči. Prosim tě, mohl by jsi se pokusit psát aspoň správně i/y :-) Dost lidí je tu na to ''alergických'' a já se tomu vůbec nedivim. Píšu takhle hned než to za mě napíše někdo jiný a třeba úplně jiným stylem :-) :-) Ber to jako radu.
A nemusíte na to reagovat OT přeci nevedeme :-) Díky všem.
zjistil jsem komba, ze kdyz je Tommy mirne nad protivnikem s holyma rukama a natazenou silou tak mu da hlavou do nosu a nepritel se skaci a mirne pod nim tak kopne kolenem do bricha
_________________ Jsem největší fanoušek Mafie....
zjistil jsem komba, ze kdyz je Tommy mirne nad protivnikem s holyma rukama a natazenou silou tak mu da hlavou do nosu a nepritel se skaci a mirne pod nim tak kopne kolenem do bricha
Zajímavý ale měl by si vědět že přesně tohleto v tomto tématu popisuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků