Předmět příspěvku: Re: Vito a Marlon Brando... náhoda nebo přímá inspirace?
Napsal: 13 kvě 2009, 22:57
Contabile
Už sem na to taky narazil a přemýšlel sem že to sem hodím (do té mojí témy "Zajímavosti o kterých se nevědělo :-)") ale nakonec mi nějak nezbyl čas a pak sem na to zapomněl.
Dal sem "Jistá podoba tam je." ale když se na to tak dívám tak přemýšlím že sem měl dát "Jsou si dost podobní." ale to už je jeno. Každopádně by ale mohl mít Vito (apoň) takový svaly Přece jen byl na vojně a tam přece nebudou mít nějaký slabý bábovky
Určitě v tom nějaká inspirace bude, přece jenom Marlon Brando hrál Godfathera a na (Sicilskýho) mafiána vypadal hodně dobře tak proč se podle něj neinspirovat?
Ale stejně se mi se zdá na tomto renderu je Vito nějakej jinej a tady se mu podobá ale na jiných screenech vypadá jinak...
Napsal: 14 kvě 2009, 06:59
Veterán
Dal jsem "Jsou si dost podobní." Když tu byl původně ke srovnání ten Vitův render,tak jsem si říkal,že Vito ve hře tak podobnej Brandovi nebude,ale chyba :-) Inspirace naprosto jasná.
Napsal: 14 kvě 2009, 19:22
Contabile
JohnZ píše:
Moje řeč. Marlon má vyšší čelo, jinak oči a ústa maj skoro totožný... a Vito má možná malinko štíhlejší nos.
No ono taky záleží na tom jaký máš oko a co tam chceš vidět Taky se mi zdá že je tam hrozná podoba ale to je to sami jako s tím Tommym, je to taky skoro totožný např. (světlemodré) oči, účes, knírek, ústa, brada, vrásky a prostě celá hlava (Můžete si říkat že Tommy má hranatou hlavu a bude se do něj hodit každej starší člověk s knírkem... ale to vůbec není pravda).
Naposledy upravil Copeland dne 14 kvě 2009, 19:27, celkově upraveno 1
Napsal: 04 led 2010, 18:32
Contabile
Jen tak pro zajímavost... Tom Sturridge mi jaksi hrozně moc taky připomněl Vita Včera sem se díval na film "Piráti na vlnách" a nemohl sem si to nechat vyjít z hlavy... Myslím že se jím neinspirovali a možná jen blbě vidím... Na obrázcích z Googlu bych ani neřekl, spíš v tom filmu... Na CSFD.cz se dájí nějaký screeny najít: http://www.csfd.cz/herec/53945-sturridge-tom/gallery/ Nejlepší by by bylo se podívat rovnou na film, připomíná mi ho to jen v určitých chvílích a podle těch obrázků spíš jen ten první, třeba přímo s tím porovnávacím screenem, co je tady. A jako zhlédnutím filmu taky určitě o moc nepříjdete, mě se to celkem líbilo a je to zasazený do 60tých let minulého století, čili něco po Mafii II. Děj se točí kolem Rock'N'Rollu takže by se taky mohlo líbit... Prostě doporučuju, už jen kvůli tomu, co sem napsal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků