Jestli jsi na výše uvedené odkazu četl ten článek, tak tam píše že se mu to nepodařilo rozchodit. Mě se to také nepodařilo a nikomu jinému snad také ne. Pokud tobě ano, tak napiš jak
Tak sem to právě hodil k ségře do komplu, spustil multiplayer a NORMÁLNĚ TO FUNGUJE BEZ PROBLÉMU aji včetně AI závodníků , takže přes Hamachi by podle mě nebyl problém, tak kdo si zahraje??? :-)
Naposledy upravil NO HITS dne 06 bře 2010, 15:20, celkově upraveno 2
1) přes Mafia Data Xtractor rozbalit Missions (a1.dta) 2) nainstalovat všechny tratě (vše kromě bgMMR v02.exe) 3) nakopírovat bgMMR v02.exe do složky se hrou 4) spustit bgMMR v02.exe 5) spustit mafiu a vybrat profil 6) minimalizovat mafiu a dat open race programu bgMMR v02.exe 7) pokud napíše zeleně DONE tak maximalizovat mafiu 8) Vybrat položku Autoři a hrát :-)
- Pokud budete chtít hrát později tak vždy začínejte od bodu 4 - Pokud vylezete z multiplayeru do hlavního menu a budete ho chtít znova spustit, muste opakovat postup od bodu 4 - Tato úprava neovlivňuje žádné módy ani uložené pozice
No já bych si zahrál. Podařilo se mi to rozchodit, ale s potížema. Dám vám sem přesnější návod, jak to rozchodit:
1. DataXtractorem extrahujte složku missions. 2. Sáhněte si Multiplayer Racing http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=235 3. Nainstalujte všechny tratě. 4. Stáhněte si tohle http://mafia.czech-games.net/multiplayerracing.zip (je to nutné pro pozdější dobu). 5. Ze souboru staženém v odkazu 4. extrahujte složku bgMMR (v ní je soubor bgMMR v02.exe a důležité ovládací prvky, které v souboru z bodu 2. chybí). 6. Zapněte Mafii, přejděte do hlavní nabídky a stiskem levý ALT + TAB ji minimalizujte. 7. Zapněte bgMMR v02.exe a než kliknete na open race, tak vypněte všechny programy kromě Mafie, (případně hamachi) a bgMMR v02.exe 8. Klikněte na open race a když se zobrazí nápis DONE, tak máte vyhráno!!!!
Když si chcete závody zahrát i při dalším spuštění, tak opakujte postup od bodu 6.
Problémy: Samozrějmě je tu i pár menších problémů....
1. Uplně chybí trať DownTown, takže nemůžete dohrát šampionát. Naštěstí ale existuje řešení - stačí ve složce missions zkopírovat libovolnou složku trat00 až trat09, vložit a přejmenovat na trat10.
2. Na trati Racing Circuit Short jsem měl neviditelnou stěnu, okolo který se nedalo projet. Vyřešil jsem to zkopírováním obsahu složky MISE06-AUTODROM do složky trat08 (vše ve složce missions). Možná by se to dalo vyřešit úpravou levelu v BSScriptWiew, to ale neumim .
Tak sme s Petrem dali pár her a akorát nám něják blbla malá itálie , ale zřejmě kvůli chybě na jeho straně, jinak pohoda, ozvěte se další , čím víc nás na hraní bude tím větší zábavu si užijem
Tak tu itálii přeinstaloval a blbne to furt .... odstartuju a mám pozici 2/2 a protivnik nebyl na mapě ... zajímalo by mě jestli to bude dělat i s někým jiným
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků