Ahoj lidi, mám takový dotaz. Ještě mi nebylo 18, ale chtěl bych si Mafii II objednat na xzone. Myslíte si, že by mi měla přijít bez problémů aniž bych byl dospělý? Díky za odpověď
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Čau, neboj, do vězení nepůjdeš. Teď nvm, jestli se u registrace dává datum narození (na xzone), ale oni to nekontrolují (kdyžtak se postarši nebo to napiš na někoho z rodičů). Takovým jde o kšeft, a ne jestli někdo má nebo nemá 18.
Čau, neboj, do vězení nepůjdeš. Teď nvm, jestli se u registrace dává datum narození (na xzone), ale oni to nekontrolují (kdyžtak se postarši nebo to napiš na někoho z rodičů). Takovým jde o kšeft, a ne jestli někdo má nebo nemá 18.
ne nezadává, mně jde spíš o to, jestli si to budu moct od pošťačky v pohodě převzít
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Joo, to jo. To na poštovních balících nebývá, že je to od určitého věku. Klasika: Dobrý den, mám tu balík pro pana toho a toho, bude to za tolik a tolik, sem ještě podpis, děkuji a nashle. To tak přísné není... Pošťáci neví, od kolika let je ta "věc" uvnitř. Je tam adresa odesílatele, tvoje adresa, PSČ, telefon. kontakty a název oné věci (teda té hry). Ale že by tam měli nalepenou červenou cedulku PEGI 18 s , to se neboj
Naposledy upravil -*-mafian-*-cz-*- dne 04 srp 2010, 18:10, celkově upraveno 1
Dobrý den, mám tu balík pro pana toho a toho, bude to za tolik a tolik, sem ještě podpis, děkuji a nashle.
tak to mě skutečně rozesmálo, páč to je uplně přesný jinak díky, už jsem si to objednal
Jn, přesně tak. A kdyby něco, tak sem to PPL nemyslel zrovna na xzone. Bylo to myšlené tak, že u pošty i PPL se setkáte s "Dobrý den, mám tu balík pro pana toho a toho, bude to za tolik a tolik, sem ještě podpis, děkuji a nashle."
Já jenom ještě doplním, že pokud nemáš ještě občanku, tak to musí vyzvednout tvůj zákonný zástupce, protože by ti to nedali.
občanku mám
Tak to teda nevím, já jsem to objednával už dávno, takže si to nepamatuju, ale když jsem jim nedávno psal mail, tak prej jim to rozváží Česká pošta Za což jsem v tomhle případě rád, protože v den vydání budu na brigádě a kdyby mi to např. PPL přivezlo v té době, tak jsem nahranej (Pokud si hru teda koupím)
Za což jsem v tomhle případě rád, protože v den vydání budu na brigádě a kdyby mi to např. PPL přivezlo v té době, tak jsem nahranej (Pokud si hru teda koupím)
Tjn, s PPL to je horší, když nejsi doma... Ti to nechají buď na nějakém skladu, kam si pro to můžeš zajet, nebo to hodí k sousedům - ale to se s tím chlapem, co ti to veze, musíš domluvit (a se sousedy taky).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků