Předmět příspěvku: ZRUŠENÍ ČASOVÉHO LIMITU V DEMU - TIME FREEZER BEZ TROJANA !!
Napsal: 10 srp 2010, 12:31
Caporegime
Tak co, podařilo se vám na vašich strojích rozjet demo na max. graf. nastavení? Líbí se vám demo? Neodradilo vás od zakoupení hry? Mě osobně neodradilo, předobjednávku neruším. Podařilo se mě rozjet na max nastavení, co je v grafice - a to na AMD Phenom II X3 2.8 GHz, GF GTX260 896MB. Jenom mě mrzí, že je tak krátké. Ale zase za těch 10 min pořád dokola se dá vyblbnout.
Neberte si auto u garáže, vemte si Shubert Frigate - stojí naproti vašemu domu, takovej sporťák, kterej pěkně valí Doporučuju si zajet do oblasti, kde je hliněná cesta, násypy (na skoky s autem) a pár plotků, které jdou projet autem.
Teď už jen čekám na warez fóru, až se najde způsob, jak vypnout to časové omezení. Protože během mise možnost volně chodit nezávisle na čase nikde není...
BTW: Je lepší česká nebo anglická verze? Já mám zatím tu ENG a dabing se mě moc líbil, titulky taky běžely, takže v nebyl problém tomu rozumět...
Naposledy upravil -*-mafian-*-cz-*- dne 10 srp 2010, 23:07, celkově upraveno 2
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Naposledy upravil Mark dne 10 srp 2010, 23:21, celkově upraveno 4
STAČÍ MÍT SPUŠTĚNÉ A ZMÁČKNOUT KLÁVESU F1 FUNGUJE I NA CZ VERZI
Návod:
1. Spusťte hru. 2. Ve hře vyjděte před dům (po telefonátu) a minimalizujte hru do lišty. 3. Spusťte trainer a klikněte v něm na F1 FREEZE TIME a trainer vypněte. 4. Vraťte se do hry.*
* i když potom zemřete, pak po telefonátu vyjdete před dům, tak bude čas už automaticky zastaven bez spuštění traineru.
Naposledy upravil -*-mafian-*-cz-*- dne 15 srp 2010, 12:44, celkově upraveno 1
Předmět příspěvku: Re: DEMO + TIME FREEZER BEZ TROJANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napsal: 10 srp 2010, 23:06
Caporegime
Mr Crazy píše:
Jenom bych vás poprosil přidávat dojmy z hraní do mýho topicu "Demo a co od něj očekáváte" Bude v tom vetsi poradek.
Jo no, taky bych byl rád, tento topic se týká jen time freezera. Radši změním název topicu - to "demo + time freezer" se dá vyložit jako "vše okolo dema a time freezeru".
Předmět příspěvku: Re: ZRUŠENÍ ČASOVÉHO LIMITU V DEMU - TIME FREEZER BEZ TROJANA !!
Napsal: 15 srp 2010, 08:58
Sgarrista
Čau, mám problém Když se snažím pustit Freeze time, tak mi to hlásí chybu: The version of Mafia3.exe that is currently running, is not compatible with this trainer. Mám českou verzi a psali jste, že na Cz-ku to funguje. Nevíte v čem by mohl být problém?
Předmět příspěvku: Re: ZRUŠENÍ ČASOVÉHO LIMITU V DEMU - TIME FREEZER BEZ TROJANA !!
Napsal: 15 srp 2010, 12:42
Caporegime
K!dd píše:
Čau, mám problém Když se snažím pustit Freeze time, tak mi to hlásí chybu: The version of Mafia3.exe that is currently running, is not compatible with this trainer. Mám českou verzi a psali jste, že na Cz-ku to funguje. Nevíte v čem by mohl být problém?
Dík K!dd
Dělá se to takto:
1. Spusť hru. 2. Ve hře vyjdi před dům a minimalizuj hru do lišty. 3. Spusť trainer a klikni v něm na F1 FREEZE TIME a trainer vypni. 4. Vrať se do hry.*
* i když potom zemřeš, pak po telefonátu vyjdeš před dům, tak bude čas už automaticky zastaven bez spuštění traineru.
Napsal: 21 srp 2010, 20:32
Zelenáč
Ahoj lidi, mám otázečku: Včera odpolko (20.8. 2010) jsem patchnul hru na freeze time. Vše běželo jak mělo pohoda a když jsem to zapnul druhý den, tak se čas zase rozeběhnul a nevim jak to udělat aby se zase ztavil. Zkoušel jsem toto: přepatchovat to, nic; stahoval jsem ten program co tu mate výše uvedený, taky nic; upravoval jsem soubor mafia2.exe přes Hex Editor Neo, ale taky nic. Prosím poraďte co s tím. Díky.
Napsal: 21 srp 2010, 21:40
Caporegime
Psychouš píše:
Ahoj lidi, mám otázečku: Včera odpolko (20.8. 2010) jsem patchnul hru na freeze time. Vše běželo jak mělo pohoda a když jsem to zapnul druhý den, tak se čas zase rozeběhnul a nevim jak to udělat aby se zase ztavil. Zkoušel jsem toto: přepatchovat to, nic; stahoval jsem ten program co tu mate výše uvedený, taky nic; upravoval jsem soubor mafia2.exe přes Hex Editor Neo, ale taky nic. Prosím poraďte co s tím. Díky.
Čau, během hraní minimalizuj hru a aktivuj time freezer. Musíš to tak udělat po každém zapnutí hry.
Napsal: 22 srp 2010, 12:20
Zelenáč
A kerej z nich? Ten co tu je zmíněn tak mi píše, že potřrbuju mít disk v jednotce. A pak to nic nedělá když to odklikám cancel; pak klikám nato F1 TIME FREEZE aby byl červeně, když je normal černě a stejně to nic nedělá fakt nevim co s tim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 63 návštevníků