I tohle se může přihodit polišům když vás honí:-)) --------------------------------------------- Obraz 1..... Sakra kam se ztratily? .............................
............................................................. Obraz 2 ..... ÁÁ tady jsou :-) Mýt si auto v pracovní době!!! .................................................................
.......................................................................................... Obraz 3.... Rychle pryč,těm už nepomůže ani svěcená voda :-) .........................................................................
....................................................................................... Obraz 4 .... Pozdě!!! Já to nebyl!! ..........................
Dal jsem si na dvorku s policajtama demoliční derby
Policista si zřejmě bufet spletl s Mc Driverem a neodhadl šířku vjezdu. Poté se naštval....
....vlítl dovnitř a začal po mě střílet. Jen ta kuchařka mě štvala svými komentáři, asi na adresu naštvaného policisty. (např. Běž si s tou špuntovkou jinam)
Tady je jedna povědomá ulice. Hádejte, kde ste ji viděli (toho nízkýho rozlišení textur si nevšímejte, protože jsem v okrajový části Kingstonu - všude jinde je to OK).
Tady je další povědomá ulice. Kde jsme ji už viděli?
A tady je jedno skrytý auto ve hře (podobně jako třeba zbraně na blízko, noc v demu, ...)
Tak se mi podařilo taky dostat se za bariéru. Ovšem jak jsem vyběhl na silnici, tak se mi ukázalo, že jsem nesplnil úkol. A to mi zbývalo ještě přes 5 minut.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků