Předmět příspěvku: Re: Kdo si myslíte že se objeví ve dvojce z jedničky?
Napsal: 19 dub 2009, 15:01
Picciotto
Já si myslím, že si z nás Copeland prostě vystřelil Udělal screen z traileru a do něho zasadil hlavu starého Tommyho z té závěrečné animace v jedničce... V traileru ta hlava vůbec není... Nemám pravdu
Napsal: 19 dub 2009, 15:37
Veterán
zdenek3129 píše:
Já si myslím, že si z nás Copeland prostě vystřelil Udělal screen z traileru a do něho zasadil hlavu starého Tommyho z té závěrečné animace v jedničce... V traileru ta hlava vůbec není... Nemám pravdu
Lol,Zdenku ty mas dost Samozrejme,ze tam ta hlava neni,Copeland to vlozil vedle toho udajnyho staryho Tomma pro srovnani...
Napsal: 19 dub 2009, 16:41
Picciotto
Sady píše:
zdenek3129 píše:
Lol,Zdenku ty mas dost Samozrejme,ze tam ta hlava neni,Copeland to vlozil vedle toho udajnyho staryho Tomma pro srovnani...
Já jsem cip Mě to nedošlo protože mezi tím údajným Tommym a tím pravým z jedničky není vůbec žádná podoba...
Napsal: 15 kvě 2009, 16:23
Contabile
Kraj píše:
Copeland píše:
Kraj píše:
Bohužel to je pravda
Není, možná u tebe protože máš na íču počítač ale u mě čtveratej není.
To snad vidí každý, asi by sis měl koupit brýle...
(To abych nezasí*al jinej topic)
Tomuhle já říkám čtveratá a hnusná hlava na poblití:
Ale v mafii ta hranatost (a příšerný) není tak hrozná jako tady (ve GTA VC). Podle tebe když má někdo hranatej ksicht tak se mu nemůže nikdo podobat? A co třeba tohle?:
Jeden Duke má taky hranatej ksicht a ten druhej je normální a taky můžeš říct že se podobaj jenom protože ten jeden je hranatej a ten druhej pěknej ale přitom je to pořád jenom jeden Duke Tak už mi konečně věř že tamto je prostě Tommy a hotovo
Napsal: 30 črc 2009, 20:32
Contabile
Jen tak pro zajímavost jsem ještě vyrobil porovnání, kdo nevěří aď nevěří ale já tam nevidím skoro žádněj rozdíl (Jen v nasvícení, jinak přivřený oči a mírně odlišný detaily):
Napsal: 03 srp 2009, 21:44
Sgarrista
na tomhle se stejně nikdy neschodnem já bych spíš chtěl vědět jestli maj ti týpci, co zabili Tommyho něco společnýho s Eddiem a Joem jestli to bylo plánovaný anebo při tvorbě dvojky navrhnutý jestli jsou to opravdu oni (což pochybuju ) a nebo prostě jenom vypadaj stejně to by mě zajímalo...a ne řešit tohle
a pro případný kecali myslim, že porovnávání zabijáků a Joea a Eddieho a obyčejnýho chlápka v kostele, o kterym si pár lidí s velkou fantazií (případně horším/špatným zrakem) myslí, že je to Tommy, je uplně něco jiného
nic tady nemyslím jako urážku a berte to s rozervou, uznávám, že i já se mohu plést
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 09 srp 2009, 08:45
Contabile
Jak sem říkal, já si myslím a vidím svoje, možná jsem paranoid na podobnosti lidí (Počkejte co napíšu až budu doma:D) ale špatný zrak rozhodně nemám. Nové komentáře to nepotřebuje, už se to prodisktovalo dost, Já to přidal jen jako zajímavost...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 43 návštevníků