Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
tak co rikate na to sucho okola M2? me se to osobne nelibi vubec ale co nadelam?!
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
pro me screen je vic nez nejakej trailer
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
myslim si, že sucho je lepší než každej den dávka screenshotů, informací a trailerů, raději bych čekal na vydání Mafie bez nějakých novinek, než abych už zítra věděl jak celej příběh skončí..
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Mě to poměrně vadí. Poměrně se to docela dobře rozjelo a teď najednou nic. Určitě bych uvítal nějakej ten podcast nebo screanshot ( ten více), ale jak tu bylo už řečeno- My to neovlivníme.
Registrován: 19 úno 2009, 23:29 Příspěvky: 123 Bydliště: Hradec Králové
K!dd píše:
Mě to poměrně vadí. Poměrně se to docela dobře rozjelo a teď najednou nic. Určitě bych uvítal nějakej ten podcast nebo screanshot ( ten více), ale jak tu bylo už řečeno- My to neovlivníme.
Další podcast bych viděl tak v půli března... (můj soukr. odhad)
_________________ "Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein
24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok! 24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!
Další podcast bych viděl tak v půli března... (můj soukr. odhad)
No já moc nevim, nevim. podcast byl před 39 dní, takže já tomu moc nevěřim, ale nechme se překvapit...
utece ti spamovani v u novinky s fanartama lol strasny to je.
JohnZ píše:
J8 píše:
utece ti spamovani v u novinky s fanartama lol strasny to je.
Že to říkáš zrovna ty, když už jsem po tobě musel seškarabávat tu loláckou tapetu.
a mas ji na mobu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků