tak jsem to dohrál, ale volná jízda se stejně neotevřela. Takže je tam fakt zbytečně? Tak jsem si ale stáhl alespoň ten mod. Ale nic moc tam nejde dělat a nevím, za co utratit peníze. Dost mě to zklamalo.
*značky na mapě *přístupné interiéry z misí *oblečení ve skříních *hráč začíná z thompsonem, coltem 1911 a granáty *opravuje bug, kdy při zadávání příkazů bodyguarddům, se hráči změnili šaty.
Instalace:
*Zálohujte původní soubor freeraid_main.sds, který se nachází v \pc\sds\missionscript a nakopírujte místo něj stažený freeraid_main.sds
Samotný update funguje pouze s costa freemod, jenž je zde:
*značky na mapě *přístupné interiéry z misí *oblečení ve skříních *hráč začíná z thompsonem, coltem 1911 a granáty *opravuje bug, kdy při zadávání příkazů bodyguarddům, se hráči změnili šaty.
Instalace:
*Zálohujte původní soubor freeraid_main.sds, který se nachází v \pc\sds\missionscript a nakopírujte místo něj stažený freeraid_main.sds
Samotný update funguje pouze s costa freemod, jenž je zde:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků