Jak to vypadá, s dvojkou je to naprosto stejně, jako to bylo v případě jedničky. Nejen že původně chtěli mít daleko, daleko víc věcí, na který se záhadou jaksi nedostalo. Ale i to všechno, co v ní je, jen to není "aktivovaný"...
Tady je např. seznam všech misí: http://mafia2.scorpions.cz/clanek/vsechny-mise ten počet... Eh, kolik jich je tady ve finální hře? Zbraně na blízko, volná jízda, nadzemka... A další... A další... A furt další http://mafia2.scorpions.cz/ Novinka "Tajemství Mafie II- polovina věcí neaktivní Update"
přesně to jsem chtěl taky napsat, je mi do pláče, neuvěřitelný jak se dá ořezat hra, moc rád bych slyšet názor Vávry (hlavně), ale i Vochozky, popřípadě lidí z 2K, jako Koláře, jak je s finální hrou spokojen..
ALE.. myslím, že to nedopadne zase až tak špatně, buď na to vyjdou DLC, nebo to nějací schopní hoši vytáhnou ze hry a dají do provozu je to podle mne otázkou času
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
ALE.. myslím, že to nedopadne zase až tak špatně, buď na to vyjdou DLC, nebo to nějací schopní hoši vytáhnou ze hry a dají do provozu je to podle mne otázkou času
Jo DLC. S tím mě taky i docela štvou... Udělaj to a pak se rozhodnou, že to z hry seberou a následně později prodají za další prachy
Jo, to zas jak co. Volná jízda už je, zbraně na blízko nebudou trvat tak dlouho, nadzemka taky časem beztak bude... =) Ale ani zdaleka to stejně nebude tak, jak si to původně 2K CZ vývojáří, ještě pod názvem IS, představovali. Měli hotový věci, měli věci rozpracovaný a měli věci, který chtěli ještě udělat - Pak měli jen plnou hlavu těch keců od 2K, kteří jim nadiktovali že takhle to tam nebude a že e to spíš bude blížit arkádovce.
Vlatně se pomalu vůbec divím, že vůbec ten sníh tam je... Když se začali objevovat trailery z budoucího dema pro veřejnost, kde byla již viděná mise, jen ten sníh jaksi zmizel... První, co mě po tom všem oznámení, co tam nebude, napadlo - Bylo ku*va, voni snad aji smazali tohle!
Další věc, kterou mě dostali je absence té lupary... Sakra už, jak si můžou dovolit do takové hry nedát takovou zbraň!?
Je mi do pláče, když vidím, co všechno ve hře není nebo je neaktivní. Teď jsem se definitivně rozhodl, že tuto hru si originál nekoupím.
Tohle přesně se stalo i u mě. Ale teď když si čtu ještě tohle, tak to mě v tom ještě posiluje, že za to nemá dávat ani korunu.
Tu nadzemku jim vyčítám nejvíc. Už v demu jsem tam chtěl vkést, ale byla zamčená, tak si říkám, prosim, je to jen demo. Ale hraju plnou hru, a nadzemka stále zamčená. Ještě tam chybí tramvaje, ale ty už byly v 50. letech všechny sešrotovány, takže tuhle absenci chápu. A další věc, co mě pálí, je to střílení z auta.
Vidět můžeme nadzemku, použití taxíku a co se tak dívám po autech okolo tak mají některé i odlišné kola.
Stejně tak je tomu i u jedničky, first person v autě ve složkách hry je, ve hře samotné už taky jaksi ne... Nevím co to má za smysl. Prostě toasi musí být jednuduchý akrádovka, žádný "nadbytečný" věci navíc
My ji máme doma koupenou už od pátku. Hrajeme to dva a koupili jsme si ji napůl. Teď toho nákupu celkem lituji. Brali jsme to, jako podporu českých vývojářů, kteří už vytvořili jednu bezvadnou hru - Mafia 1. Jinak jsme měli hru staženou od úterka a dodnes ji máme nainstalovanou, protože odmítám steam. První co mne po nákupu naštvalo bylo, že se musím registrovat na steam. Pak jsem se dozvěděla, že čeština nejede a když po několika hodinách ano, musí si člověk stáhnout 400 Mb soubor, což s mým připojením by trvalo jaksi několik dní. Proč tedy hlásí na disku českou lokalizaci? Nicméně díky cracklé verzi jsem už měla město prolezlé. Napoprvé mne to doslova uchvátilo - sníh, noc, krásné písničky, lidé na ulicích se chovají jako v reálu, padají na ledě, povídají si atd. Ale teď jsem skoro na konci. Leze mi krkem, jak se pořád přemísťuju z jedné části města na druhou. Samotná mise mi nezabere tolik času jako ježdění v autě. Já jsem tedy milovnice závodních her, ale čeho je moc, toho je až příliš. Příběh je strašně zvláštní. Jednak osekaný, někdy se jakoby chýlí ke zvratu a najednou z toho nic není. prostě jen plním úkoly, členem rodiny se stanu skoro až na konci hry a i tak mám celkem bordel v některých jménech a postavách. A seznam toho co ve hře nefunguje, mne už srazil na kolena. Na začátku famózní, na konci nudná. Dneska je málo her, které mne opravdu baví a jejich okruh se zužuje. Myslela jsem, že Mafia bude dar z nebes, poklad mezi všemi těmi příšerně stejnými hrami, ale není tomu tak. Hra která je slušná, ale měla na mnohem, mnohem víc. A proč DCL balíčky? Možná proto, že je firma až po uši bez peněz. http://bonusweb.idnes.cz/magazin/vydava ... in_son.idn Je smutné, co amíci dokáží. Za nimi jen zmar.
My ji máme doma koupenou už od pátku... Brali jsme to, jako podporu českých vývojářů, kteří už vytvořili jednu bezvadnou hru - Mafia 1...
Jo, taky sem si aji říkal, že by možná bylo lepší tu tisícovku poslat do sídla 2K CZ v Brně... Ať si to rozdělej, že kupovat to nebudu Když by to tak udělalo desítky až stovky lidí... =) By pochopili, že jejich práci dokážem opravdu ocenit a že 2K nás nas*alo... Měli by hafo penež a pak by se třeba mohli rozhodnout, že neoficiálně hru dovydaj... Pomocí nějakýho velkýho modu atp. Krásný představy
Jo, taky sem si aji říkal, že by možná bylo lepší tu tisícovku poslat do sídla 2K CZ v Brně... Ať si to rozdělej, že kupovat to nebudu Když by to tak udělalo desítky až stovky lidí... =) By pochopili, že jejich práci dokážem opravdu ocenit a že 2K nás nas*alo... Měli by hafo penež a pak by se třeba mohli rozhodnout, že neoficiálně hru dovydaj... Pomocí nějakýho velkýho modu atp. Krásný představy
Není to vůbec špatný nápad. Tak příště uděláme nějakou kampaň před vydáním hry a uvidíme.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků