Předmět příspěvku: Re: Pre tých čo si chcú koniec hry vychutnať ešte raz :)
Napsal: 01 zář 2010, 14:13
Zelenáč
Tak jsem se kvůli tomuhle komentáři po několika měsících přihlásil, ale vidím, že z mých starých příspěvků nic nezbylo
Netuším, proč na ten konec všichni nadávají. Vyjadřuje víceméně to samé, co konec prvního dílu, jenom to dělá beze slov... To, že tam nevidíme nikoho ležet v kaluži krve neznamená, že to nedokáže vyvolat stejné pocity... Stačí nebýt skeptik a hru si naplno užít.
A kvůli otevřenému konci nenadávejte... Je to aspoň prostor pro diskuze nebo dokonce další pokračování
_________________ “Every man has his secret sorrows which the world knows not; and often times we call a man cold when he is only sad.” - Henry Wadsworth Longfellow
Předmět příspěvku: Re: Pre tých čo si chcú koniec hry vychutnať ešte raz :)
Napsal: 01 zář 2010, 23:16
Sgarrista
Doom píše:
Tak jsem se kvůli tomuhle komentáři po několika měsících přihlásil, ale vidím, že z mých starých příspěvků nic nezbylo
Netuším, proč na ten konec všichni nadávají. Vyjadřuje víceméně to samé, co konec prvního dílu, jenom to dělá beze slov... To, že tam nevidíme nikoho ležet v kaluži krve neznamená, že to nedokáže vyvolat stejné pocity... Stačí nebýt skeptik a hru si naplno užít.
A kvůli otevřenému konci nenadávejte... Je to aspoň prostor pro diskuze nebo dokonce další pokračování
konečně někdo, kdo má naprosto stejný názor jako já
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 55 návštevníků