A proč to chceš hrát na noťasu? Postav si radši za stejný prachy stolní PC. Kámoš si koupil herní notebook, ale stejně ho má furt doma, protože hraní na cestách jen topí nohy a stejně by sis zahrál tak hodinu, pak baterka klekne. A teď přemejšlí, že ten noťas prodá, postaví stolní PC a k tomu si koupí nějakej netbook do školy, aby měl pokoj od rožhavený klávesnice. Ale jestli furt trváš na noťasu, tak podle mě bys 2ku na tom rozjel asi na těch nejmenšich detailech kolem 20 FPS.
Hezký den, mám notebook, procesor AMD Athlon (tm) Dual-Core M320 2,1 GHz, paměť 4 GB, grafika AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4200 paměť 2 GB, chci se zeptat jestli rozchodim mafii na tomhle stroji díky za odpověď.
rozchodis ale jen možná protože nevim co ten procesor a jeste ktomu AMDčko... byt to intel tak to das na full bez AA i s nejakym tim psychx ale fakt nevim ten prosecor asi už nebude to prave ořechové kdyz tak mafii sosni warez a uvidis
zdravim uz to resim jinde ale vic hlav vic vi...mam notas asus K52F je tam 2.3 i3 duo procak, 4GB ram, ale je tam grafika Intel(R) HD Graphics ani nevim kolikatka toje to je jedine co vim...a kdyz zapnu hru naskoci cerna obrazovka a za chvili mi skoci zpet na plochu ale vse je cervene...prece by se to melo rozjet kdyz uz nic...ma nekdo s tim nejakou zkusenost?? diky
Zdravim, mám stejný problém :-(. Take mi to poté spadne na červenou obrazovku. Ale mám Intel CORE i5. (chci se zeptat, když bylo odpovězeno, že problém byl řešen v puvodním tématu, kde to najdu?)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník