Zdarec, chci se zeptat, kámoš mi dal soubor s hrou, ve kterém jen zapnete launcher a hrajete. Vše šlo v cz, stáhnul jsem si ale Jimmyho a musel jsem stáhnout i crack od Skidrowa. Když jsem hru, ale cracknul, tak je vše v angličtině. Poradíte někdo, jak dát vše z5 do češtiny? Aby šla čeština i v Jimmym?
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Já jsem hru normálně cracknul a zůstala mi v CZ, mám multi verzi jak hry tak dlc jimmys vendeta...jinak ten DLC se extrémně nepoved je to propadák. jen plníš slepé úkoly pořád dokola až do toho posledního. nedal bych jim za to ani cent
me pomohlo cestinu vyresit: smazanim v mafia2/pc/ slozky "sds_en" a prejmenovani sds_cz na sds_en a to same jsem provedl i ve slozce s DLC, tzn. v Mafia 2\pc\dlcs\cnt_jimmys_vendetta
me pomohlo cestinu vyresit: smazanim v mafia2/pc/ slozky "sds_en" a prejmenovani sds_cz na sds_en a to same jsem provedl i ve slozce s DLC, tzn. v Mafia 2\pc\dlcs\cnt_jimmys_vendetta
supr, vyřešeno díky, můžete lock
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků