Předmět příspěvku: Battlefield: Bad Company 2 vs. CoD MW2 - singleplayer
Napsal: 09 zář 2010, 18:49
Caporegime
Která hra je lepší, co si o tom myslíte? Podle mě má i BF své zápory, ale je jednoznačně lepší.
BF: BC 2
+ skvělá zničitelnost prostředí + grafika + větší volnost pohybu v SP misích + narozdíl od MW2 (o sněžném skútru nemluvím) můžete cestovat džípy, tankem, čtyřkolkami atd. + efekty a animace + není tak lekhé jako MW2, které mě připomínalo spíš Quake 3 Arena nebo DOOM 3 + dlouhé mise
Předmět příspěvku: Re: Battlefield: Bad Company 2 vs. CoD MW2 - singleplayer
Napsal: 09 zář 2010, 18:51
Sgarrista
jednoznačně BF, ale to asi proto, že jsem fanda, BF2 jsem se nahrál nespočetně hodin, dobré na hře jsou právě ty dopravní prostředky, což je u tý hry určitě přednost
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Předmět příspěvku: Re: Battlefield: Bad Company 2 vs. CoD MW2 - singleplayer
Napsal: 10 zář 2010, 09:53
Caporegime
Mark píše:
jednoznačně BF, ale to asi proto, že jsem fanda, BF2 jsem se nahrál nespočetně hodin, dobré na hře jsou právě ty dopravní prostředky, což je u tý hry určitě přednost
Tak já jsem fanda CoD, ale po dohrání BC2 jsem na MW2 už ani nešáhl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků