Keby hra vyšla ešte v roku 2009, nestihli by v nej toľko vecí uzamknúť, ale na druhej strane by teraz nemali čo dávať do DLC, najbližšie má vyjsť trojpack - 15.11.2010, bude stáť 699KČ (28,99Eur) ...
hra mala naviac, než ako predviedla ... orezaný príbeh, veľa otáznikov nad niektorými postavami, žiadne misie bokom, málo časoviek, život v mestepredstavuje len pár ľudí túlajúcich sa ulicami Empire Bay, novinové stánky či pouliční predajcovia, ktorí Vám noviny nepredajú, autobusy a zastávkysú po celom meste - ale busy nezastavujú a neprepravujú ľudí (podobne ako taxi či vlaky, metro je takisto uzamknuté), z 200 piesní, o ktorých hovoril Jack Scalici niet ani chýru ... možno hrá dokopy v hre v troch rádiách 15 skladieb ... kupovanie domu je len v cutscéne, stávkovanie takisto nie je, žiadne preteky, až dve misie na čas ... vianočný trailer bol len chytákom, pričom v neskoršej časti hry sa hlavný protagonisti bavia o kostole, a Vito spomína, že bol naposledy na Vianoce s matkou ...
spojítko s jednotkou mi tam tiež moc nepasuje, pretože malo byť podľa predpokladov viac rozvité (asi tak, že sme sa mali s Tomom v niektorej časti stretnúť - napr. v kostole) ... tých vecí by sa našlo veľmi veľa, čo tejto Mafii chýba ... musím pochváliť grafiku, tá je dobrá a fyzika spraví svoje, ale najväčším mínusom Mafie 2 je práve príbeh, ktorý mal byť jej najsilnejšou stránkou ... Pekne to začalo, prostriedok však pôsobil fádne a monotónne, veľa sa tam nedialo, a záver? Tak o tom by sa dalo polemizovať od nevidím do nevidím ... Skrátka to čo malo Mafiu dostať na piedestál slávy - ju skôr radí medzi priemerné tituly - a to je obrovská škoda
Keby hra vyšla ešte v roku 2009, nestihli by v nej toľko vecí uzamknúť, ale na druhej strane by teraz nemali čo dávať do DLC, najbližšie má vyjsť trojpack - 15.11.2010, bude stáť 699KČ (28,99Eur) ... hra mala naviac, než ako predviedla ... orezaný príbeh, veľa otáznikov nad niektorými postavami, žiadne misie bokom, málo časoviek, život v meste predstavuje len pár ľudí túlajúcich sa ulicami Empire Bay, novinové stánky či pouliční predajcovia, ktorí Vám noviny nepredajú, autobusy a zastávky sú po celom meste - ale busy nezastavujú a neprepravujú ľudí (podobne ako taxi či vlaky, metro je takisto uzamknuté), z 200 piesní, o ktorých hovoril Jack Scalici niet ani chýru ... možno hrá dokopy v hre v troch rádiách 15 skladieb ... kupovanie domu je len v cutscéne, stávkovanie takisto nie je, žiadne preteky, až dve misie na čas ... vianočný trailer bol len chytákom, pričom v neskoršej časti hry sa hlavný protagonisti bavia o kostole, a Vito spomína, že bol naposledy na Vianoce s matkou ... spojítko s jednotkou mi tam tiež moc nepasuje, pretože malo byť podľa predpokladov viac rozvité (asi tak, že sme sa mali s Tomom v niektorej časti stretnúť - napr. v kostole) ... tých vecí by sa našlo veľmi veľa, čo tejto Mafii chýba ... musím pochváliť grafiku, tá je dobrá a fyzika spraví svoje, ale najväčším mínusom Mafie 2 je práve príbeh, ktorý mal byť jej najsilnejšou stránkou ... Pekne to začalo, prostriedok však pôsobil fádne a monotónne, veľa sa tam nedialo, a záver? Tak o tom by sa dalo polemizovať od nevidím do nevidím ... Skrátka to čo malo Mafiu dostať na piedestál slávy - ju skôr radí medzi priemerné tituly - a to je obrovská škoda
Téměř se vším souhlasím. S těmi songy si nejsem moc jistý, kolik by jich tam mohlo bejt. Oficiálně jich je prej 120, ale bylo by dobrý, kdyby to někdo ověřil no. Každopádně máš pravdu, že jich mělo bejt původně 200. To bude a už i je v DLCčkách :/ A taky si nemyslím, že by byl příběh na hře to nejhorší, to určitě ne. Ale zklamal ze všeho nejvíc, to je pravda
Téměř se vším souhlasím. S těmi songy si nejsem moc jistý, kolik by jich tam mohlo bejt. Oficiálně jich je prej 120, ale bylo by dobrý, kdyby to někdo ověřil no. Každopádně máš pravdu, že jich mělo bejt původně 200. To bude a už i je v DLCčkách :/ A taky si nemyslím, že by byl příběh na hře to nejhorší, to určitě ne. Ale zklamal ze všeho nejvíc, to je pravda
viem, že príbeh nie je najhorší - ale je z každej strany orezaný, máločo nechali asi pôvodné ... a z tých sľubov splnili tiež dosť málo. Po grafike je hra jednoznačne kvalitná, takisto aj možnosť fyziky padne vhod - ale čo z toho, keď ten príbeh pôsobí ako kusanec tu a kusanec tam ... teraz čo vyjde Joe´s Adventures - doplní trochu charakter Vitovho kamaráta a možno sa dozvieme viac. Lenže na tom ma napríklad štve najviac to, že v tom DLC sprístupnia veci, ktoré je možné nájsť v zdrojoch hry, prípadne taká vlaková stanica je otvorená, ale nič sa tam nedá robiť, takisto alternatívna preprava z miesta A do miesta B - by už mala byť prístupná ... tracklist s 200 licencovanými songami avízoval sám Jack Scalici ... no neviem či ich tam je aspoň tých spomínaných 120 ako si písal ... pretože za volantom ako hráč stráviš dosť podstatnú časť hry a nemala som pocit, že by sa tam stihlo počas celej hry vystriedať toľko skladieb ...
Ja ju radim medzi nedostatocne tituly a stracam akykolvek zaujem o dalsie pokracovanie Mafie.
nečudujem sa ... sklamala práve v tom, v čom jednotka excelovala (možno som použila hyper), ale pri jednotke to beriem za niečo, čo ju radilo medzi hrami podobného žánru medzi elitu ...
lenže pri tej dvojke je to nedotiahnuté a práve na tom hra stráca najviac (locknuté veci nerátajúc) ...
Já jsem se po letech pustila do hraní mafie 1 (hlavně proto, abych ji mohla reálněji porovnat s dvojkou) a musím říct, že je to nesrovnatelné. Jednička je vyvážená. Na misi sice musím dojet, ale mezitím se může stát ještě sposuat věcí. Např. když mám "jenom" někoho někam odvést a nakonec se z toho vyklube bitka, pak jakože je vše ok a najdenou na cestě domu se zase něco stane. Nelítám prostě 20 minut po městě, abych pak čučela na video a tradá mise hotova. Příběh je plynulý a zajímavý. Žádné obtěžování hráče zbytečnostmi, jako když se ráno probudím, zvoní telefon a hned sedat za volant... Ne, děj se parádně odvíjí a nenudí. Nenutí mne dělat pořád dokola ty samé věci. Každá mise je unikátní a nabízí něco nového. Jasně, dalo by se tam lecos vylepšit, ale není to nic, co by hru kazilo. Kdyby do jedničky dali systém krytí jako je ve dvojce, přidali nějaké nové údery do pěstních soubojů. pak by mohli s ledovým klidem vydat datadisk přímo k jedničce a možná by i udělali líp.
presne na ten fakt poukazujem aj ja, v jednotke skrátka ten príbeh a aj dianie mimo hlavnú dejovú líniu má nádherný spád, jednoducho povedané - hráča príbeh vtiahne do diania a nepustí a navyše milo prekvapí, pretože ako si už spomínala, tak v jednotke spočíva originálosť práve v tom, že môžeš dostať misiu, v ktorej je náplňou odprevadiť niekoho niekam, ale ono sa to ako už býva zvykom niekde pokazí a skomplikuje, práve tieto zvraty som mala najradšej ... myslím, že by tu nikomu nemalo prekážať, ak spomeniem naozaj nezabudnuteľnú misiu z jednotky - keď sme viezli dona do reštaurácie, vtipné dialógy medzi ním a Tomom - všetko vyzeralo úplne na pokojnú nikým nerušenú atmosféru obeda, pospomínali aj iné postavy ... a zrazu okolo hlavy nám svišťali guľky zo samopalov ... práve tieto momenty vystihujú titul Mafia najlepšie ... ďalším nezabudnuteľným okamihom - bolo zavraždenie parťáka Paulieho (síce obdoba toho bola aj v dvojke, ale nevzbudila v hráčoch tie emócie ako pri Pauliem) ... dalo by sa hovoriť a spomínať veľa kladov z jednotky ...
Ešte mi však nedá nespomenúť jedno zásadné plus pri jednotke - a to sú vulgarizmy, zatiaľ čo v jednotke boli logicky volené (to znamená, že Tomy občas vypustil aj nejakú tú nadávku, ale v jeho prípade sa to tam aj hodilo) - a nebolo to len dabingom Marka Vašuta ... to kúzlo spočívalo v tom, že na jednotke pracoval českí tím a robili českú verziu ... lenže pri dvojke hlavný hrdina hneď od rána začína s poznámkou - "Co to k*rva je?" Iste tiež by ma asi nepotešil budík - alá telefón či vykrikovanie z ulice, ale tam to s tým kapánek prehnali ...
Jednoducho Mafia 1 z dielne Illusion Softworks má svoje kúzlo, ktoré sa nepodarilo prekonať ... a čo sa týka vylepšenia, možno sa o pár rokov dočkáme aj remake verzie jednotky ... Kto vie?
Naposledy upravil jana559 dne 25 zář 2010, 20:56, celkově upraveno 1
Tak že Vánoční trailer byl podvrh... Když se na tom logický zamyslíš, dojde Ti, že něco podobnýho prostě asi bylo vytvořený jen kvůli atmosféře :-P Takovou tu vánoční atmosféru do toho navodit... Ale ve hře už to asi být nemělo. Teda takhle, Vito přece nakonci nastoupí do vozu, kde je Joe, Henry a Eddie, což je blbost. Vzhledem k tomu, že ještě jeho matka žije, Eddie a Henry se ještě vůbec neznaj... Ale zase proč by jen kvůli tomuhle vytvářeli interiér kostela, když nemaj čas na jiný věci... No nevím.
tak k tomu vianočnému traileru, tam šlo predsa o poľudštenie hlavnej postavy - to malo len navnadiť tú mafiánsku atmosféru a ukázať rozdiely medzi normálnym životom a životom na druhej strane ... na jednej strane ukázali Vita ako poslušného syna a na druhej strane (keď ho matka nevidí) pácha zločiny s cieľom zabezpečiť si lepší život ...
Inak ja nemám nič proti tomu traileru, ale treba sa zamyslieť, že len tak na okrasu ten kostol asi nerobili, hoci by v hre bol len v cutscéne, ale určite tam kostol a Vitova matka mali väčšiu úlohu (prečo by sa asi od Bruna bavili o kostole, v ktorom sme s Vitom nikdy neboli a vôbec ani neviem, kde ho mám hľadať) ...
Ono ten trailer môže byť len propagačný, ale netreba zabudnúť že je moderná doba a aj dve odlišné videa sa dajú spojiť a ani si to divák nevšimne - teda možno časť s kostolom mala byť v hre (ale je to len hypotéza), a tá druhá časť bola upravená ... no keď sa nad tým poriadne zamyslíme, tak je to podvrh pre vydanú Mafiu, pretože aj zo scenára zmizlo dosť prvkov, a práve toto mohla byť jedna z tých častí ...
Či ide naozaj len o podvrh vedia jedine tí, čo to robili, ale tí na to odpovedať nebudú ... Ale pochybujem, že by sa s niečím len tak paprali a nakoniec by to skončilo len ako nejaká upútavka ... o tom dosť pochybujem ...
plus prikladám video (SPOILER!!!), v ktorom sa bavia o kostole - v 7. minúte a 30 sekunde začína pasáž z biblie ... o kostole sa bavia v čase - 8. minúta 30. sekunda ... takže podľa mňa, je to vytrhnuté z konceptu hry ... http://www.youtube.com/watch?v=MrYTd_-N6rE&feature=related - ja skrátka cítim, že z tej hry to bolo odstránené, ale práve na túto vec, resp. detail pozabudli ... myslím, že časť toho vianočného trailera, predsa len mala byť v hre ...
Mno nevím... Všechny tyhle diskuze mě utvrzují v jednom faktu... Vždyť vy si tu hru děláte ještě horší, než byla.
K Vánočnímu traileru... Je to naprosto běžná praxe, že trailery mají s hrou společné úplné minimum a dělají se kvůli nim nové animace a modely, které jsou pak v samotné hře nepoužité. Jsou dokonce případy, kdy trailer běží na jiném enginu než hra nebo ho dokonce vytvářelo externí studio.
K poznámkám o kostelu... Omlouvám se, ale tohle mi připadá docela postavené na hlavu... To, že v Mafii Paulie mluvil o kanónu v souvislosti s Vincentem, znamená to, že tam nějaký kanon měl původně být? Hm?
Skutečně chápu rozčílení nad chybějícími prvky ve hře, u kterých bylo jasné, že byly hotové, jenom je distributor "zakázal" (a vydal později v DLC... Například třetí stupeň tuningu). Ale vycucávat si z prstu nějaká "fakta" je skutečně zbytečné. Zkuste přijmout hru takovou jaká je, možná pak zjistíte, že ani ten příběh není opravdu tak špatný jak se zdá...
_________________ “Every man has his secret sorrows which the world knows not; and often times we call a man cold when he is only sad.” - Henry Wadsworth Longfellow
[i]Mno nevím... Všechny tyhle diskuze mě utvrzují v jednom faktu... Vždyť vy si tu hru děláte ještě horší, než byla...
Já jsem hru dohrála a pak jsem se zaobírala okolnostmi kolem. Je mi putna, jaký byl trailer a jestli tam nebyl kostel, který tam měl být apod. O vývoj M2 jsem se začala zajímat až po dohrání hry, protože mne opravdu nijak nenadchla a chtěla jsem vědět, co na této hře je vlastně tak speciálního, že její vývoj trval tak dlouho. Zhodnotím to tedy jako běžnou hru, nebudu si hrát na příznivce M1 ani toho, že se jedná o CZ hru.
Tak tedy. Město skvělé, ale jeho potenciál je využit na minimum. Hra využije jen hlavní tahy, do uliček a různých zákoutí se jako hráč hlavní linie nedostanu. Tedy pokud nesbírám zatykače, protože tohle heldání mne u žádné hry nikdy nebavilo. Řízení bezva, i když pravda, auta jsou poněkud divočejší (hrála jsem na simulaci, nikoli normální režim). Modely aut pěkné. Ježdění je ve hře tolik a na takovou vzdálenost, že to od 2. třetiny hry začalo být otravné. Hlavní postava - nemastná, neslaná. Panáček bez vlastního názoru, který jen poslouchá rozkazy, i když ke konci nastane opravdu překvapivý "zvrat", to co se stalo fakt nikdo nečekal (ironie). Dabing mám raději CZ než EN. Moc emocí v něm teda ze strany hlavního hrdiny nebylo. I když musím pochválit záchranu Lea, kde je několik možností schování se před Henrrym, z čehož jsem se nejvíce zasmála u varianty "skříně". Jinak se hra hemžila vtipnými poznámkami, což je plus. Sprostých slov tam bylo až až, a to nebylo moc dobře. Myslím, že to hře i uškodilo. Pěstní souboje jsou lepší než v jedničce, nicméně by mohly hráči trochu popustit uzdu. Systém je sice zpočátku efektní, ale po čase to omrzí. Přestřelky jsou snad jediné, které mohu pochválit na 100%. Systém krytí je fantastický i efekty odlétávajících čístí sloupů a věcí je výtečný. Příběh , na to jaká je herní doba, zbytečně přeplácaný videosekvencemi, které jsou pro něho prakticky bezcené, protože většina z nich nijak zvlášť nerozvíjí příběh, jen se v nich kecá. Pár bych jich nechala, vzpomenu si asi tak na 10 kousků. Mise. Pokud vezmu vpotaz to, že jsem si pak dokonce stopovala jednotlivé mise na nejvyšší obtížnost, pak příkladem dávám kap. 3: jízda trvala 35,23 minut (přičemž je zde započítáno objíždení benzínek, což jsem stihla cca o 2 minuty před vypršením času, takže jízda je stejně šíleně dlouhá), samotná mise 12 minut a kap. 4: jízda 10,30 minut a mise 7 minut. Plynulost příběhu je nulová, právě díky nacpaným videím. Kdyby byl příběh více rozvinut, pak by tato videa měla možná smysl. Na to, abych pochopila co se děje, mohly vpoklidu stačit stručné věty, jako v DLC Jimmyho vendeta vytmelené na začátku, uprostřed a nakonci nějakým videjkem. Na vedlejší postavy se mne nikdo neptejte, nestačila jsem postřehnout kdo je kdo (až na 3 výjimky), pro koho dělá atd. Když jsem se ve vězení dozvěděla, že jsou 3 mafiáni ve městě a jejich jména, říkala jsem si "aha, tak už konečně vim",ale v dalších kapitolách se ukázalo, že vim kulový. Ani nevím, proti komu jsem na konci bojovala. Celkový dojem po dohrání. Hra podprůměrné kvality (nezachrání to ani pěkná grafika, efekty a ani město), herní doba zbytečně protahovaná zdlouhavým ježděním po městě, stále se opakující každodenní činnost (vstát, telefon, auto, jízda na druhý konec města, videjko, konec mise). Dost lituju ty lidi, co dělali město, bylo to úplně zbytečné.
Já jsem hru dohrála a pak jsem se zaobírala okolnostmi kolem. Je mi putna, jaký byl trailer a jestli tam nebyl kostel, který tam měl být apod. O vývoj M2 jsem se začala zajímat až po dohrání hry, protože mne opravdu nijak nenadchla a chtěla jsem vědět, co na této hře je vlastně tak speciálního, že její vývoj trval tak dlouho. ...
veľmi pekne si to zhodnotila, načo roztiahnuť napríklad mesto na 10km štvorcových, keď v hre sa počas plnenia hlavnej dejovej línie nikde hráč nezastaví ... to je naozaj podľa mňa zbytočná snaha ...
ani pri Vendette (ktorú som zatiaľ poriadne nehrala - ma vôbec neláka len tak sa túlať mestom) ... hodila som si ten neoficiálny mod voľnej jazdy a začala som zbierať tie zatykače ... natiahne to poriadne hrací čas, ale v podstate ani pri tom si hráč nevychutná prepracované mesto do posledného detailu ... veľkosť mesta je v tomto prípade len na obtiaž ...
Doom píše:
Mno nevím... Všechny tyhle diskuze mě utvrzují v jednom faktu... Vždyť vy si tu hru děláte ještě horší, než byla...
a vrátim sa k tomu traileru - budiš to len marketingový ťah zaujať potenciálnych hráčov ... ale v príbehu je predsa malá vsuvka k tomu - je to len dohad hráčov, ktorý čakali ucelenejší príbeh ... ( no na druhej strane podobné upútavky považujem za klamlivú reklamu - v hernom priemysle je to podobné), ale budiš nemal mať žiadnu úlohu v hre ... bol vytvorený na propagačný účel ...
no aj keď nebudem brať do úvahy žiadne trailery na Mafiu 2 - stále jej niečo chýba a nech sa snažím ako snažím neviem jej prísť na chuť ... skrátka niektoré misie sú plytko robené ... Keby som aj nepoznala jednotku, tak stále by mi tam čosi chýbalo (uprednostňujem, pokiaľ je možnosť českú verziu - no pri Mafii mi to trochu aj prekáža) ... hlavná postava je síce na výzor sympatická, ale to je asi tak všetko, pretože keď vypustí zo seba nejakú hlášku - tak sympatie klesajú ...
Ja si nechcem sprotiviť Mafiu, ale snažím sa dotvoriť si ju, pretože hluché miesta mi prekážajú ...
Tak, abychom nebyli tak oškliví. Už dávno jsem chtěla zmínit jednu věc, která mi přijde naprosto geniální, a to římská 2 v názvu hry. Je to opravdu geniální nápad a taky je to parádně udělané jako animace, kdy mafián přichází na scénu a stane se součátí názvu hry. Takovéhle nápady jsou jedny z nejlepších, člověka to nenapadně každý den.
Tak, abychom nebyli tak oškliví. Už dávno jsem chtěla zmínit jednu věc, která mi přijde naprosto geniální, a to římská 2 v názvu hry. Je to opravdu geniální nápad a taky je to parádně udělané jako animace, kdy mafián přichází na scénu a stane se součátí názvu hry. Takovéhle nápady jsou jedny z nejlepších, člověka to nenapadně každý den.
tak to áno, mňa by teraz, keď si to podotkla zaujímalo kto s tým nápadom prišiel ...
aj pri jednotke sa mi páčil úvod - tetovanie a potom ten začiatok hry, keby hodili jednotku na premakaný engine dvojky - tak by sme tu mali úžasnú filmovú hru (lebo ja na ten začiatok ako bežala kamera od majáka a prechádzala tunelom a nakoniec skončila pri Tomovi kráčajúcom do kaviarne nemôžem zabudnúť ... ) toto sú tie krásne detaily, za ktoré chválim vývojárov, alebo aj detail v dvojke - v reštaurácii alebo v kaviarni - keď si hráč vyberá z ponuky nápojov - tak nenechali brandy, pivo či víno v tom istom pohári ... to ma potešilo aj dnes ...
tu sú tie úvodné titulky, lepšie ako písané slovo - na toto sa skrátka nedá zabudnúť, pretože na ten rok, čo hra vyšla - to bolo až prehnane premakané, že som chvíľu rozmýšľala či to bude vôbec alebo mafiánsky film ... tiež dobrý nápad ... http://www.youtube.com/watch?v=9DPj72aAIv0
Skutečně chápu rozčílení nad chybějícími prvky ve hře, u kterých bylo jasné, že byly hotové, jenom je distributor "zakázal" (a vydal později v DLC... Například třetí stupeň tuningu). Ale vycucávat si z prstu nějaká "fakta" je skutečně zbytečné. Zkuste přijmout hru takovou jaká je, možná pak zjistíte, že ani ten příběh není opravdu tak špatný jak se zdá...
S tím nemohu souhlasit, ale....sakra, chlape, rád tě tu zas po tak strašně dlouhé době vidím
...aj pri jednotke sa mi páčil úvod - tetovanie a potom ten začiatok hry, keby hodili jednotku na premakaný engine dvojky - tak by sme tu mali úžasnú filmovú hru (lebo ja na ten začiatok ako bežala kamera od majáka a prechádzala tunelom a nakoniec skončila pri Tomovi kráčajúcom do kaviarne nemôžem zabudnúť ... ) toto sú tie krásne detaily, za ktoré chválim vývojárov, ...
Právě. Jak teď hraju jedničku, tak jsem si nechala úvod celý (teda kromě toho tetování, to mne nijak nezaujalo) a bylo to opravdu impozantní, jak píšeš. Nevím, jestli je to už můj subjektivní vsugerovaný pocit, ale přišlo mi, že se i vývojáři "chlubili" tím, že mají veřejnou dopravu, byl tam jasný záběr kamery na nadzemku, pak putovala kamera dál a předvedla tramvaj a žijící město. Já teda nevím, jak ostatním, ale když jsem viděla začátek, kdy kamera "jede" nad vodou, blíží se k majáku a pak po polní cestě, kde jede náklaďák, tak mi grafika přišla i po těch letech hrozně roztomilá. Ke grafice nemohu mít žídné výtky ani teď.
... Já teda nevím, jak ostatním, ale když jsem viděla začátek, kdy kamera "jede" nad vodou, blíží se k majáku a pak po polní cestě, kde jede náklaďák, tak mi grafika přišla i po těch letech hrozně roztomilá. Ke grafice nemohu mít žídné výtky ani teď.
veď práve to, že aj keď je jednotka už na dôchodku, tak má v sebe čaro a naozajstný fanúšik si ju dokáže zahrať aj v dnešnej dobe ... práve ten filmový úvod ma vždy dostal, ten začiatok - tomu ja hovorím prepracovaný príbeh, keď sa kamera dostala do mesta a sledovala kroky Toma Angela do kaviarne, kde sa stretol s detektívom ... nádherný úvod ... potom sa vrátil do minulosti a začala sa písať história Mafie ...
príbeh v dvojke je vymakaný, ale cítiť tam strašne konkurenčný boj s inými titulmi zo západu ... ale je to len môj odhad ... takisto "českej" Mafii dosť uškodilo aj to, že primárnym jazykom bola angličtina ... aj tým sa z nej vytratilo, to čo bolo v jednotke ...
Grafika jednotky je možno farebnejšia (také jesenné farby) - ale aj tak ma dokáže viac zaujať ... Veď keď už sa pri dvojke zamerali len na hlavný príbeh a žiadne veďľajšie misie, tak mali si to poriadne prejsť, pretože v mnohých preview-článkoch kládli autori dôraz práve na príbeh - a vyzdvihovali ho takmer do nebies, očakávania boli obrovské a indexy boli takmer všade na 10 ... podpísalo sa na tom aj čakanie ...
Už sa asi opakujem, ale jednoducho mne ten príbeh nedá pokoj, pekne to začali ... - v tej 2-ke keby ho viac rozvinuli, napr. začiatok - Sicília - záver misie Don Calo ... kto to je? akú mal úlohu a ako sme vedeli kto to je? v živote sme sa s ním nestretli ...
Takisto sa to rozoberá aj na iných fórach - mapa San Celeste, načo by sa paprali s niečím, čo nakoniec bude k ničomu, keďže prevažnú časť 1.kapitoly tvoria premakané cut-scény? ... jednoducho tieto nedotiahnuté veci narúšajú ten príbeh ... v jednotke by sa určite tiež našli rušivé elementy, ale nie sú také cíteľné ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 59 návštevníků