toto zrobily výborne a ta hudba nie tie z mafii1 to len muzika to sa nedalo počuvat ale mafia2 vinikajuce radio ale ked mam napisat nazov tak to len tak čo počujem z vislovnosti lebo neviem až tak po anglicky takže sa nesmejte nejak takto : lakt dream len neviem ako sa to piše ale toto slovo sa tam opakuje najviac
toto zrobily výborne a ta hudba nie tie z mafii1 to len muzika to sa nedalo počuvat ale mafia2 vinikajuce radio ale ked mam napisat nazov tak to len tak čo počujem z vislovnosti lebo neviem až tak po anglicky takže sa nesmejte nejak takto : lakt dream len neviem ako sa to piše ale toto slovo sa tam opakuje najviac
To je druhá možnoast. Já to brala podle toho, co mi přišlo nejpodobnější na nápovědu " lakt dream". To v písničce "All i have to do is dream" není, tedy alespoň mi tam nic takového podobného nezní. Ale co já vim, každý máme jiný sluch.
no ja už neviem, že na ktorej stanici bežala táto skladba "Frankie Laine - Jezebel", ale páčila sa mi, o ďalšej piesni ani nemusím nič vravieť - to považujem za výborný krok - podčiarknúť zimnú atmosféru skladbou - "Dean Martin - Let it snow"
ešte som si spomenula na tieto skladby: "Tequila - The Champs" a "Fats Domino - Ain´t that a Shame"
tak to máš dobrý vkus, ale celkovo je tá hudobná stránka dobre zladená ... a práve tieto songy, ktoré si vymenoval, mám napočúvané už x-krát ... a čo sa týka Fats Domino - neopičíš sa, len sa ti páči rovnaká skladba, čo som rada, že oslovila aj niekoho iného okrem mňa ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků