Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
Napsal: 22 říj 2010, 15:50
Picciotto
Ahoj...když instaluješ hru, nezadávej, že chceš instalovat physix...!!! Physix funguje jen na NVIDEA Ge force a ne na ATI Radeon:)))...jestliže máš ATINU, hru potom nespustíš. Physix vlastně dělá to, že ti třeba hoří ve hře kabát atd...ale bohužel, na ATI RADEONU to nepůjde......Takže přeinstaluj a nezaškrtávej, že chceš nainstalovat Physix!!!
_________________ Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.
Napsal: 22 říj 2010, 16:30
Picciotto
Problém může být v tom, že třebaže si hru odinstaloval, physix tam zůstal, takže si ho podruhé nemusel instalovat......u většiny her to tak je.... Takže pokud nerozběháš - vím že tě to už bude štvát, ale komplet zbytek složky smaž:)))
_________________ Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.
Napsal: 22 říj 2010, 16:35
Picciotto
Pokud nerozběháš hru a bude ti to tropit ještě problémy ty samé s Physix tak: 1. odinstaluj komplet hru 2. smaž ze vše ze složky hry v PC (aby tam nezůstal Physix) 3. nainstaluj znova hru 4. po nainstalování nezaškrtávej, že chceš instalovat Physix
Napsal: 22 říj 2010, 17:41
Zelenáč
FUCK OFF MAFIA 2!!! Už nikdy tuhle hru, zlatí jednička která šlapala bez problémů.. Odinstaloval jsem to už 3x, smazal veškeré soubory, znova nainstaloval a nic! Už to instalovat ani nebudu, prodám a fuck off mafia.. HNUS!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník