Ahoj hale potřeboval bych se zeptat zapnu hru načítání a spadne a mám celý pc v jinejch barvách a nepomůže nic než restart nemá někdo radu prosím jinak mam notebook DDR3 2GBx
Ahoj hale potřeboval bych se zeptat zapnu hru načítání a spadne a mám celý pc v jinejch barvách a nepomůže nic než restart nemá někdo radu prosím jinak mam notebook DDR3 2GBx
Já to neřeším, že si vytvořil dva topicy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Abych tě mohl s tím problémem helpnout, tak mě odpověz na to, na co sem se ptal jako první!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stáhni si Indeo Codec Pack a nainstaluj. Vyzkoušej hru. Zkoušel si už reinstal? Zkus to, třeba to pojede. Najeď si na ikonu Mafia.exe a v režimu kompatibility vyber XP. Opět zkus, jestli to jede. Ještě sem napiš, jakou máš verzi hry (najeď si na ikonku Mafie (program files/mafia/mafia.exe), a mohl by se vyzkoušet jiný patch (ale to až potom). A kdyby nepomohlo nic, co sem napsal, tak zkus Win XP Mode - http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků