Neboj sa moc ho nezaťažujem, skorej on mi sem tam niečo pomôže iba so skrkiptom , ale zatiaľ mi poslal iba 2 skripty. Moc mi nepomohol, ale rád pomôže o tom je fakt.
A ďalšie tajomstvo --> MAFIA mala obsahovať editor úrovní, kto si prečítal licenciu tak vie o čom hovorím. Takže je stopercentné isté že aj dvojka by také niečo mala obsahovať...
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
ja bych nerikal stoprocentne, hlavne ty bys to nemel rikat
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Ale coby ? Ide prikladom k cryenginu a ten mal Sandboxa. Podla mna by ho mala mat. Ale myslim si ze je to dost zlozita hra takze budu musiet prist na pomoc GOLOD a spol. Mimochodom GOLOD55 mi pisal, ze sa pokusi dekodovat mafiu II. Vravel ze uz ma dostatok skusenosti takze to pre neho nebude problem.
Já si myslím že určitě bude, možná né oficiální od 2K ale někdo ho určitě udělá. 2K určitě ví že jejich mafia se udržela už přes šest let a to hlavně kvůli modům. Kdyby mafia nebyla editovatelná tak by jí dnes hrálo minimálně o 40% hráčů míň. Takže plně věřím že mafia II editor mít bude.
Viete o tom, že v Mafii pravdepodobne mala byť krava a motorky? Pretože pri prezeraní textúr som našiel súbor cow, v ktorom bola textúra kravy a aj súbor v ktorom bola textúra motorky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků