Zdravím, v téhle misi, když se dostanu do vily, tak nevím co dál. Už jsem zkoušel různě proplouvat, nebo zabíjet ty strážné, ale vždy mě dostanou. Už jsem to zkoušel alespoň tisíckrát. A když je trefím tou pálkou zezadu do hlavy, tak neumřou, ale jedinou ranou mne zastřelí. Poradtě mi prosím někdo.
Abys je mohl zabít pálkou na jednu ranu, tak musíš podržet LMB, dokud nenaběhne celé to "červené políčko" a pak ho pustit. Ve vile zabij uklízečku, nebo zavolá strážné.
Do vily se jde dostat úplně snadno:
1) Po vstupu na pozemky zalezte se Salavatorem ke křoví u té sochy, co stojí hned naproti tobě. Přikaž mu, ať zůstane na místě. 2) Za chvilku přijde hlídač - jak projde kolem vás, tak ho klepni a seber mu brokovnici. 3) Pak se zaměř na toho chlápka, co chodí sem a tam před vstupem do vily u bazénu. Až půjde od tebe, tak ho doběhni a klepni. 4) Zavolej Salvarora, počkej až projde nahoře uklízečka a zhasne. Pak vlezte do vily a umlať ji pálkou. 5) Pak jen dojdi po schodech nahoru ke trezoru.
Jde to ale i snadněji - proveď body 1,2,3 a pak ten zbytek postřílej. Je to mnohem rychlejší způsob.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků