Ahoj mám problém!!! nejde mi spustit Mafia 1 , přitom Mafii 2 jsem hrála úplně v pohodě, akorát jsem si tam musela stáhnout program Psyhix. Tak nevim jestli k tý jedničce potřebuju taky nějakej program?? Mám totiž koupenej novej počítač a nevim co s tim teda??? Poradí mi někdo prosím !! Zatim ahoj
Ahoj tak takový výrazy jako jestli jsem si jí krekla na mě nezkoušej!! Těmhle výrazům moc nerozumim, vždycky mi to totiž někdo pomohl nainstalovat. No jinak jsem se tu dočetla taky o nějakým Indeo video, tak jsem si to stáhla a od tý doby už mi to jde spustit, ale nejde mi na tom stlumit zvuk!! Hrozně to řve, mám sluchátka a na těch to stlumim normálně, ale na počítači to nereaguje! Co s tim?
OMG, to jsou rady... Takhle se nikam nedostaneme Luciáno...
jancu.d - Ztlum si zvuk na reproduktorech. Pokud ot nepomůže, tak běž do: Start -> Ovládací panely -> Zvuky a zvuk. zařízení -> a tam si to ztlum, jak potřebuješ.
Pokud ani to nepomůže, tak zapni hru a v nastavení si ztlum zvuky.
Možné to je, protože zatím nevypadá, že by někomu poradila... I když nevím, na co jí bude vyšší hodnost... A jestli to tak půjde dál, tak admin smaže příspěvky, které jsou OT.
Naposledy upravil -*-mafian-*-cz-*- dne 18 bře 2011, 14:16, celkově upraveno 1
Jo, pak teda zase napiš. A malá rada - nevkládej dva příspěvky za sebou. Použij u posledního příspěvku tlačíkto EDIT a dopiš to do oné zprávy. Dík - zlepšíš tak přehlednost topicu.
Tak ten zvuk mi pořád nejde!! Tak to hraju se sluchátkama tam to stlumim normálně! ALE mám ještě jeden problém- nevíte jak přeskočim ten blbej závod jak musim jet těch pět kol a dojet první??? Já to prostě nemůžu udělat a fakt mě to deptá!!!
Registrován: 10 bře 2011, 17:03 Příspěvky: 34 Bydliště: Little Italy
Jeď tam jak stojí ta odbočka a jsou tam ty zábrany, tak tam se dá vjet tak tam vjeď, a pak u konce je tam taková bílá čára a před tou bílou čarou zmáčkni 0 (nula), a to tě hodí na start a tak to dělej pokaždé.
Nebo:
Dojeď závod poctivě.
_________________ Rectum iter in herba - Přímou cestou do trávy
No tak zkusim ten fígl co si mi poradila, protože ten závod mě fakt drtí !!! No tak já to teda všechno zkusim a dám vědět!!! Docela mě to s tim zvukem s...!! Děkuju všem za rady!!!
[!] //EDIT by Vojta: Doublepost, přestaňte se chovat jako haranti. [!]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník