Nejde mi dohrát tato mise v Extr.jízdě. Vždy se muž sekne buď v tramvaji nebo po výstupu na rohu se točí pořád dokola a řve, že všichni umřou. Pokoušela jsem se ho i dostrkat autem a pěstma do cíle, ale nemá to smysl. Na internetu jsem si našla, že je to celkem běžná chyba, ale nenašla jsem žádné řešení. Zajímalo by mě, jak se k tomu staví tvůrci zda již vyšel patch nebo zda má někdo nějakou radu, jak na to.
Je to celkem lehká mise, ale hraju ji už po stý a nebaví mě to. Zkoušela jsem běžet za ním, před ním, sledovat ho autem, nastoupit do jinýho vagonu, nebo být prostě nenápadná a nic nefunguje.
To se mi nikdy nestalo. Nicméně s žádným patchem vskutku nelze počítat. Jediný, co kdy vyšel byl na zjednodušení závodního okruhu v hlavním příběhu, což mě naštvalo, bo jsem strávil asi hodinu tím, abych se to naučil zvládnout v původní verzi.
To se mi nikdy nestalo. Nicméně s žádným patchem vskutku nelze počítat. Jediný, co kdy vyšel byl na zjednodušení závodního okruhu v hlavním příběhu, což mě naštvalo, bo jsem strávil asi hodinu tím, abych se to naučil zvládnout v původní verzi.
Proč tady píšeš odpověď, kterou už jsem napsal já? Nezdá se ti to zbytečné?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků